Drömkryssningen Dreams of Tahiti

Windstar Cruises

8 dagars kryssning med ett luxuöst segelfartyg

8 dagars kryssning med ett luxuöst segelfartyg

Höjdpunkter: Bora Bora, Moorea, Huahine, Raiatea och Tahaa

Detta är en segling du kommer att tala om i resten av ditt liv. Ombord på det eleganta segelfartyget Wind Spirit kommer du snart att upptäcka att detta är det perfekta sättet att utforska Tahitis paradisöar på.

Läs mer »

NYHET! Paul Gauguin Cruises

5-stjärnig kryssning på Tahiti

M/S Paul Gauguin, eller The Gauguin som hon också kallas, är Paul Gauguins Cruises flaggskepp.

Fartyget är en dröm för de som tycker om mindre kryssningsfartyg med faciliteter av hög kvalitet.

Läs mer »

Låt romantiken blomstra på öarna i Stilla havet - 10 perfekta bröllopsresor.

10 perfekta bröllopsresorDet är inte utan anledning som de små, vackra öarna i Stilla havet kallas för några av de mest romantiska platserna i världen. Bungalower med halmtak, vackra laguner, solnedgångar av världsklass och avkopplande middagar med färsk fisk, hummer och skaldjur. Med andra ord; ett perfekt innehåll på den perfekta bröllopsresan.

Luxuösa Tahiti

Aerial View 1 Bora Bora, Moorea och Tahiti - 14 dagar

I detta reseförslag har vi inkluderat några av de mest luxuösa resorterna på Tahiti, Moorea och Bora Bora och därmed lite extra bekvämlighet och komfort i paradisliknande omgivningar.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 67 900 kr

Läs mer »

Kryssa runt Tahiti och Marquesasöarna

14 dagars rundresa i Franska Polynesien.

Kryssa runt Tahiti och MarquesasöarnaFölj med på ett äventyr i Franska Polynesien och Marquesas öarna! Tillbringa 14 dagar ombord på frakt- och kryssningsfartyget Aranui 5 som tar dig med till en rad exotiska och unika destinationer i Stillahavet – bl.a. Fatu Hiva, känt från Thor Heyerdahls upptäcktsfärder och Rangiroa, en av världens största atoller.

Läs mer »

Fijis pärlor

s14-matamanoa1I detta reseförslag har vi inkluderat några av de mest populära resorna på Fiji, så att ni kan koppla av i idylliska omgivningar i ögruppen Mamanucas.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 49 000 kr

Läs mer »

Luxuösa Cooköarna

2 pacific resort aitutaki beachfrontHär har vi inkluderat två av de bästa resorterna på Cooköarna. Pacific Resort Aitutaki räknas som den mest luxuösa resorten och är idylliskt belägen på vad som brukar kallas den vackraste ön i Söderhavet.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 57 000 kr

Läs mer »