Låt romantiken blomstra på öarna i Stilla havet - 10 perfekta bröllopsresor.

Det är inte utan anledning som de små, vackra öarna i Stilla havet kallas för några av de mest romantiska platserna i världen. Bungalower med halmtak, vackra laguner, solnedgångar av världsklass och avkopplande middagar med färsk fisk, hummer och skaldjur. Med andra ord; ett perfekt innehåll på den perfekta bröllopsresan.

Rätt boende är en viktig del av en bröllopsresa, och här har vi samlat 10 av de finaste hotellen för dig som vill ha en romantisk upplevelse. Våra resekonsulenter har själva besökt öarna flera gånger för att kunna rekommendera de allra bästa platserna och resorterna. Du är därför i de bästa händer när du kontaktar Fijiresor för hjälp med att planera en av livets mest minnesrika resor. Vill ni förlägga ert drömbröllop på en av Stillahavsöarna, kan vi givetvis hjälpa er med det också!

the brandoThe Brando. Foto: Tim McKenna/Tahitiflyshoot

1. The Brando, Franska Polynesien

Skådespelaren Marlon Brando är en av grundarna av The Brando, en unik lyxresort i Franska Polynesien belägen på den obeskrivligt vackra atollen Tetiaroa Island. Resorten ligger på en av flera små öar som omger en stor lagun.

Alla öar är privatägda och är endast tillgängliga för resortens gäster och besökande forskare. Atollen ligger 20 minuter med flyg från Tahiti och består av 35 avskilda villor med privat simbassäng, alla på kritvita stränder där sköldpaddor och exotiska fåglar regelbundet kommer på besök.

Likuliku Lagoon Resort.Likuliku Lagoon Resort. Foto: Hamilton Lund

2. Likuliku Lagoon Resort, Fiji

Likuliku Lagoon Resort är en ny luxuös resort som speglar melanesisk kultur och arkitektur. Resorten ligger i ögruppen Mamanuca, ett idylliskt och vackert område med historisk betydelse. Likuliku är endast för par, och här kan man tillsammans njuta av romantiska omgivningar där allt är förberett för en minnesrik vistelse. En perfekt plats för bröllopsresan! Denna resort är den första och enda resort som erbjuder overwater bungalows på Fiji.

Manuia Beach ResortManuia Beach Resort.

3. Manuia Beach Resort, Cooköarna

På Rarotongas västkust, i lugna och vackra omgivningar, hittar du Manuia Beach Resort. Resorten ligger vid en vit sandstrand och består av 26 rum. De har även en tropisk trädgård och en 'infinity' bassäng med fantastisk utsikt ut över lagunen. Härifrån kan du njuta av en av Rarotongas vackraste solnedgångar! På resorten finns både bar och restaurang med autentisk polynesisk mat.

hilton mooreaHilton Moorea Lagoon Resort & Spa.

4. Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa, Franska Polynesien

Ett avkopplande paradis i närmast perfekta omgivningar. Mitt mellan de historiska bukterna Cook’s Bay och Opunohu Bay ligger denna vackra resort vid en kritvit strand. Resorten omfamnas av en stor kristallklar lagun, har endast bungalower och med sammetsgröna berg i bakgrunden. Det finns många olika sätt att uppleva lagunen på, både över och under vattnet. Segling eller kanotpaddling i solnedgången, fiska djuphavsfiske, vattenskidor, jetski eller parasailing.

navutu starsNavutu Stars. Foto: Three Loose Coconuts

5. Navutu Stars, Fiji

Navutu Stars Resort är en ny och luxuös boutique resort på ön Yaqeta i ögruppen Yasawa. Resorten rekommenderas av Condé Nast och har röstats fram som en av de mest romantiska resorts i världen. Med endast 9 bures som alla är placerade på eller vid stranden, är detta ett liten och intim resort som hälsar par i alla åldrar välkomna. Njut av det vackra landskapet med kontraster av de mörka, gröna öarna och det turkosblå vattnet.

pacific resort aitutakiPacific Resort Aitutaki. Foto: Peter James Quinn

6. Pacific Resort Aitutaki, Cooköarna

Pacific Resort Aitutaki anses vara den mest luxuösa resorten på Cooköarna, idylliskt placerad på Aitutaki, av många kallad den vackraste ön i Stilla havet. Resorten består av 27 bungalower, alla med utsikt och lätt tillgång till stranden. De allra flesta bungalowerna är stora och rymliga, men om du vill ha lite extra lyx, finns det några villor på hela 90 kvm med bl.a. eget utomhusbad. Från Aitutaki kan du också ta en privat Honeymoon Cruise runt i den stora och vackra lagunen på ön, där endast ni två njuter av en picknick lunch med champagne och snorkling.

intercontinental thalassoIntercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa.

7. Intercontinental Bora Bora Resort and Thalasso Spa, Franska Polynesien

Den nyaste 5-stjärniga resorten på Bora Bora, placerad på korallrevet på den lilla ön Motu Piti Aau (som betyder «två hjärtan» på tahitiska). Alla bungalowerna står på pålar ute i vattnet och omgivningarna är otroligt idylliska. På den ena sidan av resorten ligger lagunen med fantastisk utsikt till bergen på Bora Bora, och på den andra sidan korallrevet och det ändlösa Stilla havet.

Tikehau Pearl Beach ResortTikehau Pearl Beach Resort.

8. Tikehau Pearl Beach Resort, Franska Polynesien

Längs en vacker kritvit strand ligger denna vackra resort, där alla bungalower ligger på stranden eller står på pålar ute i havet. Tikehau är en nästan cirkelrund atoll i ögruppen Tuamotu. Tikehau beskrivs bäst som ett idylliskt vykort och anses inte utan anledning som en av de vackraste atollerna i hela Polynesien. De vackra omgivningarna överträffas bara av det otroliga och överdådiga livet under vattnet, där det kryllar av fiskar i alla färger och storlekar. Resorten har egna erbjudanden för bröllop och / eller bröllopsresor.

Tokoriki Island ResortTokoriki Island Resort. Foto: Stephen Govel Photography

9. Tokoriki Island Resort, Fiji

Detta är en boutiqueresort belägen helt i norr i ögruppen Mamanuca. Alla bungalower ligger vid stranden, med fin utsikt mot den vackra solnedgången. Tokoriki är själva symbolen på fijiansk gästfrihet, med en avslappad blandning av modern stil och fijiansk design. Tokoriki Island är speciellt populärt hos par som önskar skämma bort sig i ett förhållandevis rimligt paradis. Här kan man snorkla på korallrevet utanför stranden, eller dyka med det professionella PADI teamet. Resorten har egna erbjudanden för bröllop och/eller bröllopsresor.

Little Polynesian ResortLittle Polynesian Resort. Foto: Kirklandphotos

10. Little Polynesian Resort, Cooköarna

Little Polynesian ligger idylliskt mellan gröna palmer vid en vacker kritvit strand, och här kan en handfull gäster njuta av livet i komfortabla och luxuösa omgivningar. Resorten består av 14 bungalower byggda i traditionell polynesisk stil, där de flesta har utsikt mot stranden och den turkosa lagunen utanför. Stranden är en av de vackraste på Rarotonga och lagunen utanför perfekt för ett dopp. Resorten har egna erbjudanden för bröllop och /eller bröllopsresor.

En kryssning på bröllopsresanEn kryssning på bröllopsresan.

En kryssning på bröllopsresan

Vi kan tryggt rekommendera en kombination av några dagar på en av resorterna ovan med en kryssning i Stilla havet. Vi erbjuder både flerdagskryssningar med besök på olika öar och lokala byar, och mindre dags- eller kvällskryssningar. En kryssning bland öarna i Stilla havet är något helt annat än det man förknippar med en kryssning i Karibien eller Medelhavet. Här är atmosfären mer avslappad, fartygen mindre, man kan går barfota om man vill och besättningen är fantastiska representanter för vänligheten i Stilla havet. Oavsett vad du väljer kan vi garantera en fin upplevelse och minnen för livet!


Denna översikten är bara ett litet urval av de många fina resorter som finns i Söderhavet. Våra resekonsulter har rest mycket i området och känner till både öar så väl som resorter. Tack vare detta kan vi skräddarsy en resa som passar som passar just dina önskemål. Detta säkrar en problemfri upplevelse och en semester som ni kommer att minnas länge!

Ta kontakt med oss och planera drömresan idag »

Vår kunskap är din trygghet.