Bröllop på Cooköarna

För många är Cooköarna själva symbolen för de vackra söderhavsöarna. Dess paradisöar ligger som ett pärlband mitt ute i södra Stillahavet och är ett drömresmål för många. Vad kan väl vara mer romantiskt än att gifta sig i detta söderhavsparadis?

s5 bryllup 1Det är många resorter på Cooköarna som erbjuder bröllop och bröllopspaket. Vi rekommenderar att man gifter sig på Aitutaki, som kanske är den vackrastae ön i hela Söderhavet. En jättestor lagun i blått och turkost, fylld av otaliga färgrika fiskar och som omges av små holmar med kritvita stränder och vajande palmer. Från huvudön Rarotonga tar det ca 45 minuter med flyg till Aitutaki innan det dyker upp en palmbeklädd fläck i de turkosfärgade omgivningarna. Höjdpunkten för de flesta som besöker Aitutaki är en tur med båt i den jättestora lagunen, och om man önskar kan man övernatta på en av de många små öarna i lagunen. Det bor inte många på Aitutaki och det är ännu färre turister, så det är nästan garanterat att få en strand helt för er själv.

Kom ihåg att det är långt till Cooköarna och att det är stor tidsskillnad så vi rekommenderar att ni tillbringar ett par dagar tillsammans innan bröllopet. Det kan ni med fördel göra på Rarotonga om ni vill uppleva mer av Cooköarna på resan. Njut av lata dagar i solen tillsammans på långa vita stränder innanför det beskyddande korallrevet. Vi kan givetvis arrangera transporten mellan resorterna om ni väljer att bo på ett annat ställe de första dagarna.

Ute på Aitutakis korellrev ligger den lilla sandön One Foot Island och med sin kritvita sandstrand och med en fantastisk utsikt över den blå lagunen finns ingen mer romantisk plats. Bröllopet arrangeras i dessa vackra och romantiska omgivningar, och ni kan välja mellan bröllop på stranden , vid poolen eller på en liten obebodd ö vid landortskyrkan. Bröllopspaketet sätts ihop efter era önskemål men innehåller som minimum präst, bröllopskoordinator, brudbukett, vigselbevis och givetvis champagne. Vi kan nästan garantera ett bröllop som blir en upplevelse och ett minne för livet!

Kontakta oss så sätter vi ihop ett förslag som passar era önskemål för ett exotiskt bröllop i paradiset!


Prisexempel bröllopspaket från 9.725 kr för bröllop på One Foot Island


Klicka för större bilder:


Klicka för att se vidoe (YouTube) från bröllop på Cooköarna (The Rarotongan & Aitutaki Lagoon Resort):

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor