Bröllop på Fiji

Fiji är ett tropiskt paradis med exotiska stränder där palmerna lutar sig ut över den vita stranden, där den molnfria himlen speglar sig i det azurblå vattnet, och där korallrevet i fantastiska färger har ett rikt liv under vattnet. Vad kan vara mer romantiskt än att gifta sig i detta tropiska söderhavsparadis?

s5 bryllup 3Det är många resorter på Fiji som erbjuder bröllop och bröllopspaket. Vi rekommenderar att man gifter sig på en av de många resorter som ligger i ögruppen Mamanuca, som består av omkring 20 små idylliska paradis öar utanför huvudön Viti Levus västkust. De flesta öar är korallöar, men några är gamla vulkaniska öar. Här finns de flesta semesteranläggningar och den gemensamma nämnaren är ett härligt tropiskt paradis och en avkopplande atmosfär. Endast två av öarna, Mana och Malolo, har bofast befolkning, så här har man de vita sandstränderna mer eller mindre för sig själv. Alla öar omges av ett stort och fascinerande korallrev, så det är ett sant paradis för dykare och snorklare. Det maritima livet är mångfaldigt och upplevelserna står i kö. Stora och små fiskar, i alla färger och former, kanske en sköldpadda eller en rokka.

Kom ihåg att det är långt till Fiji och att det är stor tidsskillnad, så vi rekommenderar att ni tillbringar ett par dagar där innan själva bröllopet. Ni kan tex bo på korallkusten om ni önskar uppleva lite mer av Fiji på resan. Njut några lata dagar tillsammans i solen på de långa vita stränderna innanför det beskyddande korallrevet. Vi arrangerar givetvis arrangera transporten mellan resorterna om ni väljer att bo på en annan plats de första dagarna.

Efter några dagar i solen görs det i ordning till den stora dagen med bröllop på stranden. Bröllopspaketet inkluderar bl.a wedding minister, brudbukett, fotograf, brudtärna och två fijianska krigare i traditionella dräkter som eskorterar bruden till brudgummen. Vi kan nästan garantera att det blir en upplevelse och ett minne för livet!

Kontakta oss så sätter vi ihop ett förslag som passar era önskemål för ett exotiskt bröllop i paradiset!


Klicka för större bilder:


Klicka för att se video(YouTube) från bröllop på Musket Cove Island Resort:

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor