Coral Coast resorts

Vitu Levu' sydkust är känd som Coral Coast – korallkusten – på grund av det stora korallrevet som sträcker sig utmed hela kusten. Här finns det fina möjligheter för dykning, snorkling och surfning. Korallkusten ligger ungefär mitt emellan de två största städerna på Fiji – Nadi och Suva. Under palmerna ligger resorter på en lång rad. Mellan dessa finns dock stora områden med orörd regnskog, endast avbrutet av en och annan fiskeby.

s7 fiji 5

Den största staden i området är Sigatoka, och den lokala marknaden här är värt ett besök. Staden är också en bra utgångspunkt för spännande turer i området. Men korallkustens största attraktion är trots allt de långa kritvita stränderna. Perfekt om man vill sola, bada och slappna av.

Priserna varierar beroende på säsong och standard. Nedan hittar du prisexempel på resorter i Coral Coast.

Kontakta oss för ett förslag och aktuella priser.

Shangri-La’s Fijian Resort

shangrila s 01En komplett resort med ett aktivitetsutbud som är större än de flesta kan visa upp. Byggd som en traditionell fijiansk by. Luftkonditionering, kylskåp, kaffe-/te-kokare m.m på rummet.

The Wellesley Resort Fiji

wellesley s 01En av de nyare boutique resorterna på Fiji, nästan gömd i en tropisk trädgård vid en kritvit strand. Denna del av Korallkusten är känd för vackra stränder och kristallklara laguner.

Intercontinental Fiji Golf Resort

fiji golf s 02Upplev en autentisk Fijiansk atmosfär vid en härlig strand med palmer och ett spännande rev som inbjuder till snorkling utanför. Intercontinental Fiji Golf Resort & Spa ligger på den vackra Natadola Beach, helt i norr på korallkusten på huvudön Viti Levu. Perfekt placerad med en unik utsikt som tar andan ur dig.

Warwick Fiji Resort & Spa

s9 warwick 3Denna omtyckta resort ligger mitt emellan Nadi och Suva, i tropiska omgivningar med en kritvit strand och utsikt mot lagunen utanför. Warwick Fiji är en av de mest populära resorterna på Fiji, och det förstår man efter en vistelse här. Den varma atmosfären och vänliga servicen gör att man får ut allt det man önskar av semestern.

Outrigger on the Lagoon

s10 outrigger 1En trevlig resort i tropiska omgivningar och med en otrolig utsikt i hjärtat av korallkusten, vid en kritvit strand och omgiven av höga palmträd. Resorten är byggd som en traditionell fijiansk by, och personalen ser till att alla gäster får uppleva den äkta gästfriheten och vänligheten som Fiji är känd för.

Crusoe's Retreat

s10-crusoes beachCrusoe's Retreat är en liten intim resort med endast 29 bungalows, eller bures som de kallas här. Resorten ligger vid stranden på Korallkusten, ca två timmar med bil från flygplatsen, och omges av en stor tropisk trädgård. I närheten av resorten finns en traditionell fijiansk by som gärna tar emot besökare.

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor