Denarau Island resorts

Denarau Island är en liten ö utanför Viti Levus västkust, bara 20 minuter från den internationella flygplatsen i Nadi. Här ligger det flera flotta resorter på rad. Ön som är förbunden till huvudön med en liten bro är en perfekt semesterö med en uppsjö av aktiviteter. Här finns flera spaanläggningar, en 18-håls golfbana med driving range, flera tennisbanor och självklart ett stort utbud av vattensporter.

westin denarau s 03

På Denarau Island finns även många restauranger och ön är ett idealt ställe att slappna av på några dagar, antingen direkt när man kommer till Fiji eller på vägen därifrån, kanske efter en kryssning mellan de vackra små korallöarna längre ut.

Priserna varierar beroende på säsong och standard.Kontakta oss för ett förslag och aktuella priser.

Radisson Fiji Resort

s9 radisson 1Den nyaste resorten på Denarau Island, där allt doftar kvalitet och lyx. Resorten ligger vid stranden och kan erbjuda allt du kan önska - vattensport, fiske, golf och flera restauranger.

Fiji Beach Resort & Spa

fiji beach resort s 01Fiji Beach Resort är en av de nyaste lyxresorterna på Fiji, med bland annat en av de bästa restaurangerna på Fiji. Luftkonditionering, TV, kylskåp, kaffe-/ tekokare m.m. på rummet.

Sheraton Fiji Resort

sheraton fiji s 01En stort och familjevänlig resort med ett omfattande aktivitetsutbud för både stora och små. Här finns bland annat en Bamseklubb och rummen är utrustade med luftkonditionering, kylskåp och kaffe-/tekokare m.m.

Westin Denarau Island Resort & Spa

westin denarau s 01En fin resort som är speciellt designad för att visa den lokala byggstilen och kulturen. Rummen är utrustade med bland annat luftkonditionering, minibar, TV och kaffe-/tekokare.

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor