Om Fijiresor

Fiji beachFijiresor är en del av Australienresor AB och en av Sveriges största resebyråer som specialiserar sig på Stillahavsöarna. Våra resekonsulter har rest mycket i detta område och vi delar mer än gärna med oss av vår kunskap och erfarenhet till dig - vare sig det är ditt första besök eller om du har varit där flera gånger förut.

Vårt mål är att erbjuda produkter och upplevelser som passar allas önskemål och ekonomi. Många har redan sin budget klar och vill att vi ska hitta turer och boende till ett rimligt pris, medans andra har önskemål om speciella upplevelser även om dessa kostar lite mer. På vår hemsida har vi ett brett urval av hotell, utflykter, kryssningar m.m. i alla prisklasser.

Vår styrka är personlig service och uppföljning. Fijiresor samarbetar med de allra bästa flygbolagen som flyger till Stilla havet och våra priser är konkurrenskraftiga, både när det gäller själva resan och upplevelserna på plats. Som specialagent för Stilla havet har vi fördelaktiga avtal, och det är något som gynnar våra kunder.

Ta kontakt med oss, så ska vi hjälpa dig till en oförglömlig upplevelse!


Fijiresor

Dalagatan 21
113 24 Stockholm
Tel. 08-551 085 50
info@fijiresor.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Våra nyhetsbrev innehåller gratis reseinspiration, bra erbjudanden och den senaste informationen från Australienresor, Fijiresor och Grupprundresor.

Vi skickar ut nyhetsbreven ca varannan vecka.

Fyll i namn och e-post och se fram emot ditt första nyhetsbrev! Som tack för att du prenumererar ger vi dig e-broschyren «101 ways to do The Great Barrier Reef» helt gratis.

Godkänn

 

101 ways to do the great barrier reef web-1Få «101 ways to do The Great Barrier Reef» när du prenumererar på våra nyhetsbrev

Broschyren är på 42 sidor och innehåller 101 tips.

Du kan bland annat läsa om:

  • De 6 bästa platserna att dyka på Stora Barriärrevet
  • 28 sätt att uppleva Stora Barriärrevet på utan att bli blöt
  • 13 saker du inte visste om Stora Barriärrevet
  • Undervattenssafari: «The Great 8»
  • 9 tips för att ta de bästa Go Pro-filmerna under vatten
  • 4 Reseförslag

Du får ett e-mail efter anmälan med länk till e-broschyren.


Om du vid ett senare tillfälle önskar avregistrera dig som mottagare av nyhetsbrevet kan du göra detta genom att följa länken längst ner i vårt nyhetsbrev.