Kampanj till Cooköarna

One Foot Island på AitutakiOne Foot Island på Aitutaki. Foto: Kirklandphotos.com

För många är Cooköarna själva sinnesbilden för de vackra Söderhavsöarna. Dessa paradisöar ligger som ett pärlband mitt ute i det södra Stilla havet och är ett drömresemål för många.

Huvudön Rarotonga är en karakteristisk vulkanö med grönklädd dramatisk natur, omgiven av ett skimrande blått hav. Här kan du snorkla bland färggranna fiskar, dyka, åka ut på djuphavsfiske eller bara slappna av under palmerna.

Aitutaki är ön som du bara MÅSTE besöka någon gång i livet – den är ett verkligt paradis. Lagunen på ön är en av de vackraste i hela Stillahavet och skapar den perfekta romantiska stämningen för semestern eller bröllopsresan. Njut av lata dagar i vackra omgivningar, följ med på en segeltur eller utforska lagunen med snorkel – du bestämmer.

Atiu är kanske Cooköarnas bäst bevarade hemlighet. Det är en liten men väldigt vacker ö nordost om Rarotonga. För de som vill ha fin natur och fågelliv kombinerat med lite aktiviteter är Atiu ett bra alternativ. I genomsnitt är det inte mer än 12 turister på ön vid ett och samma tillfälle, så här får man ett verkligt tillfälle att uppleva en ö som inte är speciellt påverkad av turismen.

Med ett härligt varmt klimat året runt kan man resa hit när som helst. Juni till oktober är det högsäsong, men även under julhelgen är det populärt att resa hit, så vi rekommenderar att du bokar i god tid. Cooköarna är också ett fint stopp på en jordenrunt resa.

Vi finns här för att hjälpa dig med planeringen., och delar gärna med oss av våra egna erfarenheter och upplevelser från Cooköarna. Läs mer om våra spännande reseförslag nedan och om du inte hittar någon resa som passar perfekt för dig så ber vi dig ta kontakt med oss så att vi kan skräddarsy en resa som passar dina önskemål.

Kontakta oss för mer information »

Idylliska Cooköarna

s26 om cook isl3Detta reseförslag inkluderar både Rarotonga och Aitutaki. Med havet på alla sidor och milslånga stränder, är bad och snorkling populära aktiviteter.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 35 315 kr

Luxuösa Cooköarna

2 pacific resort aitutaki beachfrontHär har vi inkluderat två av de bästa resorterna på Cooköarna. Pacific Resort Aitutaki räknas som den mest luxuösa resorten och är idylliskt belägen på vad som brukar kallas den vackraste ön i Söderhavet.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 61 000 kr.

Romantik och bröllop på Cooköarna

wed cook s 05Öde vita stränder, turkosblå laguner, vajande palmer och halmklädda bungalows är för många drömmen vad gäller en bröllopsresa. Vad är mer romantiskt än att gifta sig i detta söderhavsparadis?

I detta reseförslag kan du välja mellan att vara på bröllopsresa eller att även inkludera själva vigseln under vistelsen i detta paradis.

Pris per person när två reser tillsammans: 
Från 58 875 kr (inkl bröllop)
Från 48 975 kr (exkl bröllop)