Kryssning i Stilla havet

Ska man uppleva paradisöarna i Stilla havet bör man också få uppleva minst en båttur, antingen en kort dagstur eller en längre kryssning.

s22 captain cook1

Vi kan erbjuda kryssningar som är flera dagar långa på många av våra destinationer. Oavsett vilken typ av kryssning det blir kan vi garantera en underbar upplevelse på många idylliska små öar med vajande palmer och kritvita stränder, samt besök i lokala byar där ni får uppleva stillahavskulturen på nära håll. Om detta inte passar kan vi erbjuda en kvällskryssning där ni njuter av god mat och dryck medan ni seglar in i solnedgången.

Kryssningar bland Stilla havets öar är något annat än det man till exempel förknippar med en kryssning i Karibien eller Medelhavet. Här är atmosfären mer avslappnad, båtarna är mycket mindre, man går barfota om man vill och manskapet är fantastiska representanter för vänligheten i Söderhavet.

Vi erbjuder flera kryssningar i Stilla havet. Genom att klicka på länkarna nedan hittar du resrutter och prisexempel.

Kontakta oss för förslag och priser.


blue lagoon s 02Kryssningar på Fiji

Längs Fijis västkust ligger idylliska öar på en lång rad, och en kryssning bland dessa är en oförglömlig upplevelse. Vi kan erbjuda allt från kortare kryssningar på ett par dagar till kryssningar med en veckas reslängd.

Läs mer om kryssningar på Fiji »


bora cruise s 02Kryssningar på Tahiti

Vi kan erbjuda en rad kryssningar från Tahiti. De flesta har en reslängd på några dagar och kryssar i den jättestora lagunen vid Rangiroa, men vi kan också erbjuda en kryssning mellan öarna. Eller varför inte följa med ett lastfartyg med ett par passagerarhytter medan det levererar varor runt om i öriket?

Läs mer om kryssningar på Tahiti »


Utöver det som är beskrivet här kan vi erbjuda mera traditionella kryssningar med stora kryssningsfartyg mellan öarna i Stilla havet, t.ex. från Tahiti till Cooköarna.

Ta gärna kontakt med oss för att få veta mer om vilka möjligheter som finns.