Kryssningar på Fiji

Yasawa princessLängs västkusten på Fiji ligger flera idylliska öar på en lång rad, och en kryssning bland dessa är en oförglömlig upplevelse. Atmosfären ombord är avslappnad, man går barfota om man vill och manskapet är fantastiska representanter för vänligheten i söderhavet. En kryssning här stannar ofta till i en eller flera lokala byar, och i de flesta fortgår livet på traditionellt vis som det har gjort sedan urminnes tider. Därmed får man en god inblick i Fijis kultur, historia och levnadssätt, något som gör dessa kryssningar till en extra fin upplevelse. Men för de flesta är det nog kritvita stränder och vajande palmer som är det bästa med en kryssning bland Fijis öar, samt det färgrika livet under vattnet. Oftast ligger skeppet stilla på dagen så att man får gott om tid till att njuta livet på däck eller på stranden. Vi kan erbjuda kryssningar på flera dagar med olika standard på båtarna. Dessutom kan vi erbjuda kryssning med segelfartyg. Oavsett vilket ni väljer kan vi garantera en fin upplevelse!

Kryssningsfartygen på Fiji är mycket mindre än vad man till exempel förknippar med en kryssning i Karibien eller Medelhavet - oftast har de mellan 25 och 60 hytter. Även om kvalitet och standard på det hela är ungefär densamma, skiljer sig kryssningen ändå åt mellan olika rederier, och vi har därför valt att skilja mellan dessa i beskrivningarna nedanför.

Genom att klicka på länkarna nedan hittar du resrutter och prisexempel. Kontakta oss för förslag och priser.

Captain Cook Cruises

captain cook cruises 1Captain Cook Cruises är ett australiensiskt rederi som också erbjuder en rad kryssningar runt om i Australien. De har några mindre kryssningsfartyg och segelfartyg som går längs öarna på västkusten av Fiji, och erbjuder en bra standard.

Blue Lagoon Cruises

s23-bluelc2Blue Lagoon har en flotta bestående av fem mindre kryssningsfartyg som går längs de vackra öarna på Fijis västkust. Båtarna håller en hög standard och är det bästa vi kan erbjuda när det gäller kryssningar på Fiji.

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor