Kryssningar på Tahiti

rangiroa by kia ora 13

Franska Polynesien (Tahiti) är ett enormt örike spritt över ett havsområde nästan lika stort som Västeuropa. Förutom att många traditionella kryssningsfartyg anlöper en eller flera av de idylliska öarna i Franska Polynesien, finns det en rad mindre fartyg som antingen går mellan öarna eller inne i någon av de många lagunerna. Vi kan erbjuda alla dessa alternativ - eller varför inte följa med ett lastfartyg medan det levererar varor runt om i öriket? Har man tid är det en unik upplevelse.

Många av de mindre kryssningarna inkluderar också stopp i lokala byar. På så sätt får man en inblick i kultur, historia och levnadssätt, vilket gör dessa kryssningar till en extra fin upplevelse. Likväl är det nog kritvita stränder och vajande palmer som de flesta önskar med en kryssning i Tahiti, samt det färgrika livet under vattnet. Oftast ligger båten still på dagen så att man får gott om tid att njuta av livet på däck eller på stranden. Vi kan erbjuda kryssningar med varieranade reslängd. Oavsett vilket du väljer kan vi garantera en fin upplevelse!

Genom att klicka på länkarna nedan hittar du resrutter och prisexempel. Kontakta oss för förslag och priser.

NYHET! Paul Gauguin Cruises

Paul Gauguin Cruises

5-stjärnig kryssning på Tahiti

M/S Paul Gauguin, eller The Gauguin som hon också kallas, är Paul Gauguins Cruises flaggskepp.

Fartyget är specialdesignat för att kunna segla helt in till grunda hamnar där större kryssningsfartyg inte kan lägga till. Fartyget är en dröm för de som tycker om mindre kryssningsfartyg med faciliteter av hög kvalitet.

Drömkryssningen Dreams of Tahiti

Windstar Cruises

sp st sea 027

8 dagars kryssning med ett luxuöst segelfartyg

Höjdpunkter: Bora Bora, Moorea, Huahine, Raiatea och Tahaa

Detta är en segling du kommer att tala om i resten av ditt liv. Ombord på det eleganta segelfartyget Wind Spirit kommer du snart att upptäcka att detta är det perfekta sättet att utforska Tahitis paradisöar på.

Tahiti & Tuamotu Islands – hitta ditt söderhavsparadis

Windstar Cruises

11 dagars kryssning med luxuöst segelfartyg

11 dagars kryssning med luxuöst segelfartyg

Höjdpunkter: Bora Bora, Rangiroa, Tahaa, Huahine, Fakarava och Moorea

Passadvindarna i Franska Polynesien har lockat till sig sjöfarare i århundraden, och det är nu samma havsbris som fyller Wind Spirits segel. Detta är kryssningen för dig som vill ha exklusiva reseupplevelser, personlig service och hög komfort.

Kryssa runt Tahiti och Marquesasöarna

Aranui

14 dagars rundresa i Franska Polynesien.

Kryssa runt Tahiti och MarquesasöarnaFölj med på ett äventyr i Franska Polynesien och Marquesas öarna! Tillbringa 14 dagar ombord på frakt- och kryssningsfartyget Aranui 5 som tar dig med till en rad exotiska och unika destinationer i Stillahavet – bl.a. Fatu Hiva, känt från Thor Heyerdahls upptäcktsfärder och Rangiroa, en av världens största atoller.

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor