Kryssning till Tahiti och Sällskapsöarna

7-nätters kryssning

Under en härlig vecka får du uppleva det bästa av Stilla havet, med stopp på frodiga Huahine, vackra Bora Bora och vykortsperfekta Moorea.

Upptäck öarna som inspirerade kända personligheter som målaren Paul Gauguin, författaren James A. Michener och många andra.

Du tillbringar kanske endast en vecka här, men öarna kommer alltid att locka dig tillbaka hit efter denna oförglömliga kryssning.

Höjdpunkter:

  • Tillbringa en avkopplande dag på Motu Mahana – vår privata ö där vita sandstränder, svajande palmer, en flytande bar, drinkar som serveras i kokosnötter och en härlig grillad lunch väntar.
  • Utforska Bora Bora. Du kan tillbringa tid på vår egen privata strand där aktiviteter som snorkling, kajak och standup paddleboard är tillgängliga. Du kan även utforska ön på en safaritur med fyrhjulsdrivet fordon, eller se livet under vattnet från en glasbottenbåt.
  • Två dagar på Moorea, som ger dig gott om tid att njuta av de kuperade bergen, tillbringa tid vid den turkosblå lagunen och pröva lokala delikatesser.

Dagsprogram

Dag 1 – Gå ombord på m/s Paul Gauguin i Papeete, Tahiti
Öarna i Franska Polynesien är en härlig samling av vulkaniska atoller som sträcker sig över det mäktiga Stilla havet. Resan startar på Tahiti, som är den största av de 118 öarna. Utforska de kulinariska frestelserna, nattlivet och shoppa lite i huvudstaden Papeete innan du går ombord på fartyget.

Dag 2 – Huahine, Sällskapsöarna
Huahine är känd som “The Garden Island”. Öns frodiga regnskog och dramatiska terräng omfamnar heliga platser och legendariska landmärken, som är bland de bäst bevarade arkeologiska områdena i Franska Polynesien. Du kan även tillbringa tid i den stora lagunen, där du kan utforska livet under vattnet eller njuta av en härlig picknick på stranden.

Dag 3 – Taha’a (Motu Mahana), Sällskapsöarna
Åk på en av våra valfria utflykter, eller tillbringa dagen på Motu Mahana, vår egen privata ö. Här kan du simma, snorkla och paddla kajak, eller bara koppla av på stranden med något kallt att dricka från vår flytande bar. Fartygets entertainer står för den musikaliska underhållningen och traditionellt polynesiskt hantverk presenteras.

Dag 4 och 5 – Bora Bora, Sällskapsöarna
För många är det en livslång dröm att besöka fantastiska Bora Bora. Med två hela dagar till förfogande finns tid att utforska vita sandstränder, frodiga bergstoppar, färgrika korallrev och romantiska laguner. Upplev öns naturliga skönhet på en snorkeltur, se solnedgången från en jetboat eller se ön från en helikopter. Du kan även tillbringa tid på vår privata strand som erbjuder volleyball, snorkling, kajak och standup paddleboard.

Dag 6 och 7 – Moorea, Sällskapsöarna
Färgrika Moorea är nästa stopp och här tillbringas två dagar. Moorea har allt från färska exotiska frukter och blommor, till en turkosblå lagun, spektakulära berg och palmbeklädda stränder. Handla lokala konsthantverk, åk på en expedition för att se delfiner eller provsmaka lokal ananas, som är den mest utsökta i hela Franska Polynesien!

Dag 8 – Papeete, Tahiti
Tahitis huvudstad Papeete hälsar dig välkommen tillbaka. Om du inte vill resa hem riktig än kan du tillbringa några extra dagar för att utforska resorter, spa, restauranger, uteliv och shopping.

Läs mer om fartyget, faciliteterna, måltiderna och vad som är inkluderat här.

 


Resplan

Dag Ort / ö
1
Avgång från Papeete
2
Huahine
3
Taha'a
4-5
Bora Bora
6-7
Moorea
8
Ankomst Papeete

 


Välj kryssning

Läs mer om Paul Gauguin Cruises kryssningsprogram här:

Sällskapsöarna och Tuamotu öarna
Cooköarna och Sällskapsöarna
Marquesas-, Tuamotu- och Sällskapsöarna

Kontakta oss för information om andra resrutter och avresedatum »