Mamanuca resorts

Mamanuca är en grupp på runt 20 små idylliska öparadis alldeles utanför västkusten på huvudön Viti Levu. De flesta öarna är korallöar, men vissa är gamla vulkanöar. Här ligger de flesta semesteranläggningarna och den gemensamma nämnaren är vacker natur och en avslappnad atmosfär.

matamanoa island resort

Önskar man att slappna av, njuta av solen och livet under vattnet, är Mamanuca platsen för det. Endast två av öarna, Mana och Malolo, har permanenta bostäder, så här har man de vita sandstränderna mer eller mindre för sig själv.

Öarna är omgivna av ett stort och fascinerande korallrev, och är ett paradis för dykare och snorklare. Det marina livet är mångfaldig och upplevelserna står i kö. Stora och små fiskar, i alla slags färger och former, kanske en sköldpadda eller en rocka. Det är som att simma runt i ett akvarium. Har man inte lust för sol- och badliv, finns en massa andra aktiviteter och utflykter – allt från vandringsturer till djuphavsfiske.

Priserna varierar beroende på säsong och standard. Nedan hittar du prisexempel på resorter i Mamanuca.

Kontakta oss för förslag och priser.

Matamanoa Island Resort

s14-matamanoa1Matamanoa är en idyllisk liten ö i Mamanuca-ögruppen, belägen runt 30 kilometer väster om Nadi. På denna annars öde ö ligger Matamanoa Island Resort, en liten charmerande och intim resort i vackra omgivningar. Söker du lugn och stillhet i en informell atmosfär är denna resort ett perfekt val.

Castaway Island Resort

s15 castaway 4Castaway Island Resort är en förstklassig resort belägen på en liten ö i ögruppen Mamanuca. Från ögonblicket då du sätter foten i land här känner du att detta är ett speciellt ställe – Castaway erbjuder mycket mer än bara att vara en resort på en egen liten ö. Här hittar man kanske de varmaste, vänligaste och mest tillmötesgående fijianerna i hela landet. Denna resort är definitivt en av våra favoriter.

Vomo Island Resort

s13 vomo island res1Vomo är känt för måltider i världsklass, lyxig inkvartering och den charmerande fijianska kulturen. Detta är ett speciellt och unikt ställe. Filosofin bakom resorten är enkel: Ingen rutin och inga krav. Gästerna är i centrum och kan välja hur de själva vill tillbringa dagen. Vomo Island Resort har en informell och avslappnad atmosfär i lyxiga omgivningar.

Likuliku Lagoon Resort

s15 likuliku 1Likuliku Lagoon Resort är en ny lyxig resort som återspeglar melanesisk kultur och arkitektur. Denna resort är endast för par, och här kan man tillsammans njuta av de romantiska omgivningarna där allt är tillrättalagt för en perfekt vistelse. Likuliku Lagoon Resort är perfekt för bröllopsresan.

Tokoriki Island Resort

s11-tokoriki3En boutique resort i norra delen av ögruppen Mamanuca. Alla bunglows ligger vid stranden, med bra utsikt över den vackra solnedgången. Tokoriki är själva symbolen på fijiansk gästfrihet och är en avslappad blandning av modern stil och fijiansk design.

Treasure Island Resort

s17 treasure 3En populär resort på en liten atoll i en marin nationalpark. Här hittar man vita sandstränder och ett vimlande färgrikt liv under vattnet. Treasure Island är allt det som du har föreställt dig ett tropiskt öparadis i Söderhavet.

Musket Cove Island Resort

s11-muscet2Musket Cove Island Resort ligger på den charmiga lilla ön Malolo Lailai, i den södra delen av Mamanuca ögruppen och endast 17 kilometer väster om Nadi. Resorten har ett stort ubud av bures och villor, och ligger vackert längst inne i en liten lagun. Denna skyddade lagun är en populär plats för segelbåtar, men är också perfekt för snorkling, dykning och alla olika typer av vattensport aktiviteter.

Plantation Island Resort

plantation s 05En trevlig resort med en sju kilometer lång sandstrand på ön Malolo Lailai. Atmosfären är vänlig och avslappnad och passar utmärt för familjer med barn.

Malolo Island Resort

s12-malolo3Malolo Island Resort är en avskild och idyllisk resort som omges av en tropisk trädgård, och som är placerad endast några meter från stranden på Malolo LaiLai Island. Med endast 49 bures är detta en plats där du kan koppla av från vardagens stress, och njuta av sandstränderna, de vajande palmerna, korallrevet och det azurblå vattnet.

Bounty Island Resort

s17 bounty 1Bounty Island Resort är en familjevänlig och prisvärd resort med stort aktivitetsutbud. Hit kommer unga och gamla från hela världen för att njuta av några dagar i paradiset. Resorten ligger på en egen ö, omgiven av gröna kokosplalmer, vita stränder och ett azurblått hav.

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor