Nadi resorts

Viti Levu är den största ön i Fiji, och här ligger både huvudstaden Suva och den internationella flygplatsen. Ön är av vulkaniskt ursprung och klädd i gröna skogar och höga berg, bl.a. med det högsta berget på Fiji – Mount Tomanivi.

07beach lg s14

Nästan tre fjärdedelar av Fijis invånare bor på Viti Levu. Nadi är ingångsporten till Fiji eftersom det är här den viktigaste internationella flygplatsen ligger. Staden är ett idealiskt stopp innan du fortsätter resan till de västliga öarna, korallkusten eller på en kryssning.

Nadi är en färgrik stad, omringad av sockerplantager och i centrum finns det en rad tax-free butiker och en färgrik marknad.

Priserna varierar med säsong och standard. Nedanför hittar du prisexempel på resorter i Nadi.

Kontakta oss för förslag och priser.

 

Mercure Hotel Nadi

s8-mercure hotel nadi1Bekvämt hotell mitt emellan flygplatsen och centrum. Luftkonditionering, balkong, kaffe-/tekokare på rummet.

Raffles Gateway Hotel

Raffles Gateway HotelPlacerad alldeles vid flygplatsen är detta hotell perfekt om du bara ska stanna en natt i Nadi. Luftkonditionering, balkong, kaffe-/tekokare m.m. på rummet.

Tanoa International Hotel

s8 tanoa interna 1Ett populärt hotell som ligger endast ligger 3 km från Nadi flygplats, och är perfekt för en eller två övernattningar på väg till öarna i väster eller till en kryssning. Egen transferbuss till/från flygplatsen.

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor