Reseförslag på Cooköarna

För många är Cooköarna själva symbolen för de vackra söderhavsöarna. Dessa paradisöar ligger som en pärlband mitt ute i det södra Stillahavet och är ett drömresemål för många. Här är stränderna kritvita med vajande palmer, havet glasklart turkost och solen skiner från en molnfri himmel – Cooköarna är på alla sätt ett avslappnat söderhavsparadis.

s26 om cook is 2

Cooköarna ligger långt bort och ett föga känt resmål för de flesta. Den frågan vi oftast får är vad man ska se och vart man bör åka när man besöker Cooköarna? Vi har därför satt ihop några konkreta reseförslag som förhoppningsvis kan bidra till lite inspiration när du ska planera din resa.

Detta är bara ett exempel och möjligheterna är många. Vi har avtal med hotell över hela Söderhavet, och kan erbjuda allt ifrån enkel standard till den allra bästa lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst, sedan ger vi dig alternativen. 

Har du andra önskemål och vill uppleva något som inte ingår i dessa förslag, kontakta oss!

Romantik och bröllop på Cooköarna

wed cook s 05Öde vita stränder, turkosblå laguner, vajande palmer och halmklädda bungalows är för många drömmen vad gäller en bröllopsresa. Vad är mer romantiskt än att gifta sig i detta söderhavsparadis?

I detta reseförslag kan du välja mellan att vara på bröllopsresa eller att även inkludera själva vigseln under vistelsen i detta paradis.

Pris per person när två reser tillsammans: 
Från 58 875 kr (inkl bröllop)
Från 48 975 kr (exkl bröllop)

Idylliska Cooköarna

s26 om cook isl3Detta reseförslag inkluderar både Rarotonga och Aitutaki. Med havet på alla sidor och milslånga stränder, är bad och snorkling populära aktiviteter.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 35 315 kr

Luxuösa Cooköarna

2 pacific resort aitutaki beachfrontHär har vi inkluderat två av de bästa resorterna på Cooköarna. Pacific Resort Aitutaki räknas som den mest luxuösa resorten och är idylliskt belägen på vad som brukar kallas den vackraste ön i Söderhavet.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 61 000 kr.

Cook Islands in Style

s28 pacific 4I detta reseförslag har vi inkluderat några av de bästa resorterna på Rarotonga och Aitutaki, som ger extra komfort i idylliska omgivningar. Inkluderat i priset är bl.a. en båttur i den stora och vackra lagunen på Aitutaki.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 48 640 kr.

Jorden runt med Tahiti och Cooköarna

s55-jordenrundt1Cooköarna och Tahiti ligger på den andra sidan av jordklotet, och det tar nästan lika lång til att flyga dit oavsett om man väljer att resa österut eller västerut. Eller så kan man välja att fortsätta jorden runt. Vanligtvis kostar det inte så mycket mer, men man får möjlighet att uppleva flera länder och kulturer på resan.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 63.345 kr

Cooköarna i kombination med Sydney

s35-aitutaki3I detta reseförslag har vi lagt fokus på Cooköarna med vistelse på både Rarotonga och Aitutaki, i kombination med några dagar i Sydney på ut- eller hemresan. Ni får uppleva ett Söderhavsparadis med sol och strand och en av världens vackraste storstäder på samma resa.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 42 295 kr

Rarotonga, Aitutaki och Atiu

s39-raa3Förutom de mest besökta öarna Rarotonga och Aitutaki, innehåller detta reseförslag några dagar på Atiu – en liten men vacker ö som kanske är Cooköarnas bäst bevarade hemlighet.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 33 290 kr

Bröllopsresa Cooköarna

s5 bryllup 1I detta bröllopsreseförslag har vi inkluderat några av de bästa resorterna på Rarotonga och Aitutaki, som ger dig extra komfort i idylliska omgivningar.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 48 205 kr

Ö-hopping i Söderhavet

s25 reiseforslag 1 2Detta reseförslag består av flygresa till flera av örikena i Söderhavet och till Nya Zeeland och Australien, och ger en bra bild av vad man kan kombinera på sin resa till Söderhavsområdet.

Pris per person: 
från kr. 19.310 (endast flyg)