Bröllopsresa Cooköarna

s5 bryllup 1I detta bröllopsreseförslag har vi inkluderat några av de bästa resorterna på Rarotonga och Aitutaki, som ger dig extra komfort i idylliska omgivningar.

Resan startar i Stockholm, med det är även möjligt att ansluta från andra städer i Sverige efter avtal. Från London flyger ni via Los Angeles till Rarotonga, där ni blir hämtade på flygplatsen och körda till Little Polynesian. Det är en lyxig boutique resort vid en vacker kritvit strand, och här ska ni bo 5 nätter i en overbeach are.

Efter vistelsen på Little Polynesian är det transport tillbaka till flygplatsen för en 50 minuters flygtur till Aitutaki.

Här blir ni hämtade på flygplatsen och transporterade till Pacific Resort Aitutaki, den lyxigaste resorten på Cooköarna och en av de bästa i hela Söderhavet. På rummet väntar en flaska vin och blommor. Ni bor här i 7 nätter i en beachfront bungalow.

Inkluderat i priset är en Honeymoon Cruise runt i den stora och vackra lagunen på Aitutaki. Det blir ett minne för livet och en privat picknick lunch med champagne, snorkelutrustning m.m. ingår.

Efter vistelsen på Aitutakti återvänder ni till Rarotonga för hemresan. Ni flyger från Cooköarna via Los Angeles och London tillbaka till Stockholm med SAS och Air New Zealand.


Resfakta

Pris per person när två reser tillsammans: från kr. 48.205

Priset inkluderar:

  • All flygtransport i ekonomiklass enl. program
  • Flygskatter och bränsletillägg
  • 5 nätter i Overbeach Are på Little Polynesian på Rarotonga
  • 7 nätter i Beachfront Bungalow på Pacific Resort på Aitutaki
  • Honeymoon Bonus; gratis uppgradering på Pacific Resort i mån av ledig kapacitet
  • Honeymoon Cruise på Aitutaki
  • Transfer till/från flygplatserna

Resan kan utvidgas. Stopp i Los Angeles, Nya Zeeland och Hong Kong möjligt. Kontakta oss för mer information.

Turkod: o/23764


Klicka för större bilder:

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor