Cook Islands in Style

s34-pacificra1

I detta reseförslag har vi inkluderat några av de bästa resorterna på Rarotonga och Aitutaki, som ger extra komfort i idylliska omgivningar. Inkluderat i priset är bl.a. en båttur i den stora och vackra lagunen på Aitutaki.

Resan startar i Stockholm, men det är möjligt att ansluta från andra städer i Sverige efter överenskommelse.

Från London flyger ni via Los Angeles till Rarotonga, där ni bli hämtade på flygplatsen och körda till Little Polynesian som ligger idylliskt mellan gröna palmer vid en vacker kritvit strand.

Little Polynesian är en lyxresort med endast 14 bungalows, eller ”are” som de kallas . Alla bungalows är byggda i traditionell polynesisk stil och de flesta har utsikt över stranden och den turkosa lagunen. Stranden är en av de vackraste på Rarotonga och lagunen utanför är perfekt för ett dopp. Invändigt är alla bungalows inredda i en minimalistisk stil och har all den komfort man förväntar sig av en lyxig resort. Ni bor här i 7 nätter.

Rarotonga har så mycket mer att erbjuda än vackra sandstränder och ett kristallklart vatten, så vi har inkluderat en halvdags guidad tur, till Te Vara Nui Cultural Village, där du får lära dig mer om den lokala kulturen och traditionerna

Efter vistelsen på Little Polynesian blir ni körda till flygplatsen för en 50 minuter flygtur till Aitutaki med Air Rarotonga

Ni blir hämtade på flygplatsen och körda till Pacific Resort Aitutaki, som är en av de mer lyxiga resorterna på Cooköarna. Resorten består av 27 bungalows samt några villor, de flesta stora och rymliga och med utsikt och närhet till stranden. Ni bor här i 7 nätter.

Det finns mycket att göra på Aitutaki, men det viktigaste är att koppla av och njuta av livet. En aktivitet som absolut rekommenderas, och som vi inkluderat är en heldags båttur i Aitutakis stora och vackra lagun. Tillbringa dagen med att snorkla och studera färgrika fiskar och koraller. Det är en oförglömlig dag som blir ett minne för livet.

Efter vistelsen på Aitutaki återvänder ni till Rarotonga för hemresan. Ni flyger från Cooköarna tillbaka till Sverige. Det är möjligt att göra stopp i Los Angeles, eller även att resa jorden runt med stopp i Auckland och Hong Kong.


Resfakta

Pris per person när två reser tillsammans: från 48 640 kr.

Priset inkluderar:

  • Flyg t/r Stockholm - Rarotonga med Air New Zealand
  • Flygskatter och bränsletillägg
  • All transfer
  • 7 nätter på Little Polynesian, Rarotonga
  • Halvdagstur till Te Vara Nui Cultural Village
  • Flyg t/r Rarotonga - Aitutaki med Air Rarotonga
  • 7 nätter på Pacific Resort Aitutaki
  • Heldags båttur på Aitutaki (Bishops Cruises)

Resan kan utvidgas. Kontakta oss för mer information.

Turkod: o/31765


Klicka för större bilder:

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor