Cooköarna i kombination med Sydney

I detta reseförslag har vi lagt fokus på Cooköarna med vistelse på både Rarotonga och Aitutaki, i kombination med några dagar i Sydney på ut- eller hemresan. Ni får uppleva ett Söderhavsparadis med sol och strand och en av världens vackraste storstäder på samma resa.

s35-aitutakilrs5

Resan startar i Stockholm, men det är möjligt att ansluta från andra städer i Sverige efter överenskommelse. Från London flyger ni via Hong Kong till Sydney.Detta reseförslag inkluderar både Rarotonga och Aitutaki, de båda huvudöarna på Cooköarna.

Väl framme i Sydney tar ni er på egen hand till ert hotell som ligger centralt i denna vackra stad. Ni bor här i 3 nätter. Sydney har mycket att erbjuda och besök gärna det berömda operahuset, prova viner i Hunter Valley eller upplev natursköna Blue Mountains. Inget besök i Sydney är komplett utan en båttur så vi har inkluderat en förmiddagstur där du får uppleva Sydneys vackra hamnområde.

Från Sydney flyger till Rarotonga på Cooköarna. Ni blir hämtade på flygplatsen och körda till Pacific Resort där ni bor i 7 nätter.

Pacific Resort Rarotonga ligger idylliskt vid Muri Lagoon med en vacker vit sandstrand och en stor lagun omringad av flera små öar (motus). Resorten har 64 enheter, är byggd i polynesisk stil och har många faciliteter. Rummen har utsikt mot trädgården eller lagunen

Rarotonga har så mycket mer att erbjuda än vackra sandstränder och ett kristallklart vatten, så vi har inkluderat en halvdags guidad tur, där du får uppleva det bästa av avd Rarotonga har att erbjuda. Turen är en introduktion för dig som senare vill upptäcka ön på egen hand. Höjdpunkterna på turen är Are Te Tonga & Pa’s Marae – heliga platser som tidigare användes för ritualer och viktiga ceremonier.

Efter vistelsen på Pacific Resort blir ni körda till flygplatsen för en 50 minuter flygtur till Aitutaki med Air Rarotonga.

Ni blir hämtade på flygplatsen och körda till Tamanu Beach, som är en fin resort med perfekt läge vid en kritvit strand på västra sidan av Aitutaki. Resorten är familjeägd, består av 22 bungalows som ligger i en tropisk trädgård med höga palmer och flera av rummen ligger endast ett par steg från stranden. Ni bor här i 7 nätter.

Det finns mycket att göra på Aitutaki, och vi har inkluderat en informativ och trevlig halvdagstur där man får insikt i polynesiska seder och traditioner, besöker platser som är betydelsefulla för lokalbefolkningen och upplever den vackra naturen.

Efter vistelsen på Aitutaki återvänder ni till Rarotonga för hemresan. Ni flyger från Cooköarna tillbaka till Sverige. Det är möjligt att göra stopp i Los Angeles, eller även att resa jorden runt med stopp i Auckland och Hong Kong.


Resfakta

Pris per person när två reser tillsammans: från 42 295 kr

Priset inkluderar:

  • Flyg t/r Stockholm - Rarotonga t/r med Air New Zealand
  • Flygskatter och bränsletillägg
  • 3 nätter på Rendezvous Stafford Hotel, Sydney
  • Morning Harbour Coffee Cruise
  • All transfer på Cooköarna
  • 7 nätter på Pacific Resort Rarotonga
  • Flyg t/r Rarotonga - Aitutaki med Air Rarotonga
  • 7 nätter på Tamanu Beach på Aitutaki
  • Aitutaki Discovery Safari Tour <

Resan kan utvidgas. Kontakta oss för mer information.

Turkod: o/31752

 


Klicka för större bilder:

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor