Cooköarna med Rarotonga och Aitutaki

Detta prisvärda reseförslag inkluderar både Rarotonga och Aitutaki, de båda huvudöarna på Cooköarna.

s38-cookiinoetteskall3

Resan startar i Stockholm, men det är möjligt att ansluta från andra städer i Sverige efter överenskommelse. Från London flyger ni via Los Angeles till Rarotonga, där ni bli hämtade på flygplatsen och körda till Muri Beachcomber Hotel som ligger vid den idylliska Muri lagunen.

Det här är liten intim familjeägd resort, med 22 rum/enheter. Resorten har en stor tropisk trädgård med små vattendrag. Några av enheterna har utsikt över lagunen andra över trädgården. Ni bor här i 7 nätter och frukost är inkluderat i priset.

Rarotonga har så mycket mer att erbjuda än vackra sandstränder och ett kristallklart vatten, så vi har inkluderat en halvdags guidad tur, där du får uppleva det bästa av avd Rarotonga har att erbjuda. Turen är en introduktion för dig som senare vill upptäcka ön på egen hand. Höjdpunkterna på turen är Are Te Tonga & Pa’s Marae – heliga platser som tidigare användes för ritualer och viktiga ceremonier.

Efter vistelsen på Muri Beachcomber blir ni körda till flygplatsen för en 50 minuter flygtur till Aitutaki med Air Rarotonga.

Ni blir hämtade på flygplatsen och körda till Aitutaki Village, som ligger vid en lång vit sandstrand. Resorten, som har 12 bungalows, ägs av lokalbefolkningen, så här möts man alltid av ett vackert leende och stor gästfrihet Alla bungalows är traditionellt byggda och placerade i den frodiga naturen mellan kokospalmer och stranden. Ni bor här i 5 nätter och frukost är inkluderat i priset.

Många menar att Aitutaki är den vackraste ön i Söderhavet, och vi har inkluderat en heldagstur med båt i den stora lagunen. Tillbringa dagen med att snorkla och studera färgrika fiskar och koraller. Det är en oförglömlig dag som blir ett minne för livet.

Efter vistelsen på Aitutaki återvänder ni till Rarotonga för hemresan. Ni flyger från Cooköarna tillbaka till Sverige. Det är möjligt att göra stopp i Los Angeles, eller även att resa jorden runt med stopp i Auckland och Hong Kong

 


Resfakta

Pris per person när två reser tillsammans: från 27 825 kr.

Priset inkluderar:

  • Flyg t/r Stockholm - Rarotonga t/r med Air New Zealand
  • Flygskatter och bränsletillägg
  • All transfer
  • 7 nätter på Muri Beachcomber inkl frukost
  • Halvdagstur på Rarotonga (Island Discovery Tour)
  • Flyg t/r Rarotonga - Aitutaki med Air Rarotonga
  • 5 nätter på Aitutaki Village
  • Heldags båttur på Aitutaki (Bishops Cruises)

Resan kan utvidgas. Kontakta oss för mer information.

Turkod: o/31764

 


Klicka för större bilder:

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor