Jorden runt med Tahiti och Cooköarna

s55-jordenrundt1

Cooköarna och Tahiti ligger på den andra sidan av jordklotet, och det tar nästan lika lång til att flyga dit oavsett om man väljer att resa österut eller västerut. Eller så kan man välja att fortsätta jorden runt. Vanligtvis kostar det inte så mycket mer, men man får möjlighet att uppleva flera länder och kulturer på resan.

Kombinationerna är många och priserna varierar med vilken rutt man väljer och hur många stopp man vill ha. Detta jorden runt förslg har fokus på Cooköarna, och där man även har nästan en vecka på exotiska Bora Bora och Moorea i Franska Polynesien, eller Tahiti som vi säger.

s39-jordenrtr2Resan startar i Stockholm, men det är möjligt att ansluta från andra städer i Sverige efter avtal. Från London flyger ni till Los Angeles som är första stopp, och här ska ni bo 2 nätter på Hollywood Heights Hotel. Hotellet ligger scentralt i Hollywood, och endast några kvarater från Walk of Fame og Chinese Theater.

Efter Los Angeles fortsätter ni till Tahiti, där ni blir hämtade på flygplatsen och körda till Hotel Manava Suite Resort Tahiti. Resorten passar utmärkt för att utforska staden Papetee ett par dagar innan man åker ut på öarna, då det är kort avstånd till centrum och flygplatsenDet är kort väg till både centrum och flygplatsen. Resan går vidare till Bora, Bora för 5 nätter på Bora Bora Pearl. Njut av det kristallklara vattnet och de kritvita stränderna, innan turen går vidare till ett nytt Söderhavsparadis, Cooköarna.

Vid ankomsten till Rarotonga blir ni hämtade på flygplatsen och körda till Pacific Resort Rarotonga. Resorten var en av de första boutique resorterna på Rarotonga och ligger idylliska Muri Beach. Här bor ni fyra nätter i en Garden Suite, frukost är inkluderat. Efter vistelsen på Rarotonga flyger ni över till Aitutaki, där ni blir hämtade på flygplatsen och körda till Pacific Resort Aitutaki, där ni bor tre nätter i en Beachfront Bungalow och frukost är inkluderat. Här kan ni njuta av lata dagar på de kritvita stränderna och idylliska omgivningar.

Efter lata dagar på ständerna i Söderhavet, sätts kursen mot Auckland. Här bor ni två nätter på Mercure Auckland, och ni har tid att utforska denna spännande storstad.

s39-jordenrtr1Sista stoppet på resan är Hong Kong, en av Asiens största städer. Här bor ni två nätter på The Salisbury YMCA, som ligger centralt på Kowloon. Hong Kong är en spännande stad som bör upplevas innan resan hem till Sverige.

Resan hem från Hong Kong går via London till Stockholm


Resfakta

Pris per person när två reser tillsammans: från 63.345

Priset inkluderar:

 • All flygtransport i ekonomiklass enl. program
 • Flygskatter och bränsletillägg
 • 2 nätter på Hollywood Heighs Hotel i Los Angeles
 • 2 nätter på Manava Suite Resort på Tahiti
 • 5 nätter på Bora Bora Pearl Resort & Spa, på Bora Bora
 • 4 nätter på Pacific Resort i Rarotonga
 • 3 nätter på Pacific Resort i Aitutaki
 • 2 nätter på Mercure Auckland Hotel i Auckland
 • 2 nätter på The Salibury YMCA i Hong Kong
 • Transfer till/från flygplastsen på Rarotonga och Aitutaki
 • Transfer till/från flygplatsen i Papetee; och till resorten på Bora Bora

Resan kan utvidgas. Kontakta oss för mer information.

Turkod: o/25343


Klicka för större bilder:

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor