Ö-hopping i Söderhavet

Detta reseförslag består av flygresa till flera av örikena i Söderhavet och till Nya Zeeland och Australien, och ger en bra bild av vad man kan kombinera på sin resa till Söderhavsområdet.

s25 reiseforslag 1 2

Resan startar i Stockholm, men det är även möjligt med anslutning från andra städer i Sverige efter överenskommelse. Från London flyger ni via Hong Kong till Nadi på Fiji. På Fiji rekommenderar vi att ni besöker ögruppen Mamanuca eller Yasawa, då de är härliga semesterparadis och då man kommer närmare den fijianska kulturen.

Från Fiji fortsätter ni till Tonga och även här rekommenderar vi att ni beger er ut på öarna. Man kan välja mellan korallöar som Tongatapu eller Ha'apai, eller vulkanöar i ögruppen Vava'u. Detta är otroligt vackra öar där man verkligen känner av söderhavsstämningen, och på Ha'apai kan man också se valar under sommarmånaderna.

s60 om tonga 1Efter vistelsen på Fiji och Tonga är det dags för lite storstadsliv och kursen sätts mot Auckland i Nya Zeeland. Nya Zeeland där känt för att vara ett rent och naturskönt land, med höga berg och djupa fjordar. Landet är mycket varierat och ger många möjligheter för olika naturupplevelser. Besök Rotorua med sina varma källor, eller Bay of Islands med sina trevliga småorter där man även kan göra båtturer och se delfiner.

Resan går så vidare till Cooköarna, där ni landar på den största ön, Rarotonga. Vi rekommendearar att ni förutom att besöka Rarotonga även gör en tur till Aitutaki som många anser vara den vackraste ön i Söderhavet. Om du vill uppleva lite av Cooköarnas natur och fågelliv, bör du besöka Atiu som är rik på natur och oupptäckta platser och där det är få turister.

Från Rarotonga reser ni till Sydney i Australien. Australien bjuder på varierande upplevelser och det finns något för alla. Kör bil längs med östkusten, snorkla på Stora Barriärrevet, gör en safaritur vid Ayers Rock, eller upplev Australiens unika djurliv.

Efter vistelsen i Australien flyger ni tillbaka till Stockholm via Hong Kong och London. Det är möjligt att göra stopp i Hong Kong i båda riktningarna.


Reisefakta

Pris per person: från kr. 19.310 (endast flyg)

Priset inkluderar:

  • All flygtransport i eknomiklass enl. förslag
  • Flygavgifter och bränsletillägg

Resan kan utvidgas.

Kontakta oss för mer information.

Turkod: 25349


Klicka för större bilder:

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor