Romantik och bröllop på Cooköarna

wed cook s 05

Öde vita stränder, turkosblå laguner, vajande palmer och halmklädda bungalows är för många drömmen vad gäller en bröllopsresa. Vad är mer romantiskt än att gifta sig i detta söderhavsparadis?

I detta reseförslag kan du välja mellan att vara på bröllopsresa eller att även inkludera själva vigseln under vistelsen i detta paradis.

Resan startar i Stockholm, men det är möjligt att ansluta från andra städer i Sverige efter överenskommelse. Från London flyger ni via Los Angeles till Rarotonga, där ni bli hämtade på flygplatsen och körda till Manuia Beach Resort.

s38-ekslusivecook1Upplev en traditionell dansshowManuia Beach hotell, där ni bor i 5 nätter, är ett mycket trevligt boutique hotell med endast 24 rum beläget vid stranden på Rarotongas västra sida. Hotellet kan erbjuda avskildhet och tar inte emot barn under 16 år. Rummen är rymliga och bekväma, hotellet har en pool och restaurang. Njut av den vackra solnedgången från hotellet. Från Manuia Beach Hotell är det kort promenadavstånd till några av de bästa restaurangerna på ön.

Två utflykter på Rarotonga är inkluderade i paketet. En halvdags cykeltur (3 timmar) med många stopp för att se och uppleva att som ön har att erbjuda av natur och det lokala bylivet. Totalt är turen på 8-12 km och avslutas med lunch och möjlighet att ta ett dopp. Den andra utflykten är ett besök på Te Vara Nui Village där ni får lära er mer om den polynesiska kulturen och traditioner. Ni får även se en traditionell dansshow inkl middag. Efter vistelsen på Manuia Beach Resort är det transfer till flygplatsen för en 50 minuter flygtur till Aitutaki med Air Rarotonga.

s35-aitutaki lagoon 1Aitutaki Lagoon & SpaNi blir hämtade på flygplatsen och körda till Aitutaki Lagoon Resort & Spa som har ett perfekt läge med utsikt över Aitutakis stora lagun. Ni bor här i 7 nätter. Resorten ligger på en liten avsides ö, omgiven av kritvita stränder och med utsikt till flera små öar i horisonten. Många menar att Aitutaki är den vackraste ön i Söderhavet, och inkluderat i priset är en båttur runt den stora lagunen. Det är en av höjdpunkterna på resan.

wed cook s 09Redo för bröllop

Ute på Aitutakis korellrev ligger den lilla sandön One Foot Island och med sin kritvita sandstrand och med en fantastisk utsikt över den blå lagunen. Det finns ingen mer romantisk plats än denna och det är här som bröllopet arrangeras. Bröllopspaketet sätts ihop efter era önskemål men innehåller som minimum präst, bröllopskoordinator, brudbukett, vigselbevis och givetvis champagne. En fotograf kan närvara mot extra kostnad.

Vi kan nästan garantera ett bröllop som blir en upplevelse och ett minne för livet!

Efter vistelsen på Aitutaki återvänder ni till Rarotonga för att där fortsätta hemresan. 

Ni flyger från Cooköarna tillbaka till Sverige via Los Angeles och London.  


Resfakta

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 58 875 kr (inkl bröllop) 
från 48 975 kr (exkl bröllop)

Priset inkluderar:

  • Flyg Stockholm - Rarotonga t/r i ekonomiklass med Air New Zealand
  • Flygavgifter och bränsletillägg
  • Inrikesflyg Rarotonga - Aitutaki t/r
  • Alla transfers mellan flygplats och hotell
  • 5 nätter i beachfront studio på Manuia Beach Resort inkl frukost
  • Rarotonga Story Teller Eco tour (på cykel)
  • Te Vara Nui Village – traditionell dans show inkl. Middag (ej dryck)
  • 7 nätter i Premier Beachfront Bungalow,; Aitutaki Lagoon Resort & Spa, inkl frukost
  • Aitutaki Lagoon Cruise

Resan kan utvidgas. Det är möjligt att göra stopp i Los Angeles på ut- och/eller hemresan.

Tillägg per person för Business Class: från 36.500 kr

Kontakta oss för mer information »

Turkod: o/47566

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor