Reseförslag på Fiji

s24 reiseforslag 1 1

Fiji är ett tropiskt paradis med exotiska stränder där palmerna lutar sig ner över den vita sanden, där den molnfria himlen speglar sig i det azurblå vattnet, och där korallrev i fantastiska färger har ett rikt liv under vattenytan.

Med ett härligt klimat, kombinerat med en vacker natur, är förhållandena helt rätt för många fina upplevelser. Här har du alla möjligheter för att verklig få njuta av semesterlivet.

Fiji ligger långt bort och ett föga känt resmål för de flesta. Den frågan vi oftast får är vad man ska se och vart bör man åka när man besöker Fiji? Vi har därför satt ihop några konkreta reseförslag som förhoppningsvis kan bidraga till lite inspiration när du ska planera din resa till söderhavsparadiset.

Detta är endast ett exempel och möjligheterna är många. Vi har avtal med resorter över hela Stilla havet, och kan erbjuda allt från enkel standard till den finaste lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst, så ger vi dig alternativen.

Har du andra önskemål och vill uppleva något som inte ingår i dessa förslag, kontakta oss!

Paradiset Fiji

p40603742s24Tillbringa din semester i ögruppen Yasawa på Fijis västkust. Njut av det fina vädret, de vackra sandstränderna och de vackra lagunerna – ett riktigt paradis!

Pris per person när två reser tillsammans:
från 36 900 kr

Jorden runt och Fiji

jorden s 12Fiji ligger på andra sidan jordklotet, och det tar nästan lika lång tid att flyga dit oavsett om man väljer att resa österut eller västerut. Eller så kan man välja att fortsätta jorden runt. Det kostar ofta inte så mycket mer, men man får möjligheten att uppleva flera länder och kulturer på samma resa.

Pris per person när två reser tillsammans:
från kr. 38.685

Fiji exklusivt

s25 reiseforslag 1 1I detta reseförslag har vi inkluderat några av de bästa resorterna på Fiji, så att ni får lite extra komfort i idylliska omgivningar.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 67.995 kr (ekonomiklass)
från 89 795 kr (business Class)

Melbourne & Sydney i kombination med Fiji

img 8914Varför inte kombinera ett par storstäder i Australien med en badsemester på Fiji? Detta förslag är en kombinationsresa med upplevelser i Melbourne, Sydney och på Fiji.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 30 290 kr

Autentiska Fiji

s24-autentiskefiji1Detta reseförslag tar dig med till ögruppen Yasawa på Fiji's västkust. Vi har valt lite mindre resorter som gör att du får uppleva det autentiska Fiji och den fijianska gästfriheten på nära håll.

Pris per person när två reser tillsammans: från 32.500 kr

Fantastiska Fiji

s24-fantastiskefiji1Detta reseförslag tar dig med till ögruppen Yasawa på Fiji's västkust. Här är klimatet torrt och solrikt, och det fina vädret, de vackra sandstränderna och de vackra lagunerna har gjort öarna till en av Fijis mest populära destinationer. Här kan man hitta några av de finaste resorterna på Fiji med allt man kan önska sig av lyx och komfort.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 37.695 kr.

Det bästa av flera världar

s25-det beste1Detta reseförslag har fokus på Fiji i kombination med några dagar i Sydney och Hong Kong före och efter vistelsen på Fiji.

Pris per person när två reser tillsammans: från kr. 38.340

Ö-hopping i Söderhavet

s25 reiseforslag 1 2Detta reseförslag består av flygresa till flera av örikena i Söderhavet och till Nya Zeeland och Australien, och ger en bra bild av vad man kan kombinera på sin resa till Söderhavsområdet.

Pris per person: 
från kr. 19.310 (endast flyg)

Fijis pärlor

s14-matamanoa1I detta reseförslag har vi inkluderat några av de mest populära resorterna i ögruppen Mamanucas på Fiji. Mamanucas är en grupp av cirka 20 små idylliska paradisöar utanför huvudön Viti Levus västkust.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 51 000 kr

Det bästa av Fiji’s ö-värld

En kombination av kryssning och strandliv

s23-bluelc2Upptäck det bästa av Fiji’s övärld på en kryssning genom ögrupperna Mamanucas och Yasawa. Simma, snorkla, gör strandhugg och besök lokala byar. Upplev en traditionell “Lovo” måltid. Resan avslutas med några avkopplande dagar på en resort där du kan njuta av strandlivet.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 55 900 kr