Fijis pärlor

14 dagar

s14-matamanoa1

I detta reseförslag har vi inkluderat några av de mest populära resorterna i ögruppen Mamanucas på Fiji. Mamanucas är en grupp av cirka 20 små idylliska paradisöar utanför huvudön Viti Levus västkust.

Resan startar i Stockholm. Från London flyger ni via Hong Kong till Nadi, där ni blir hämtade på flygplatsen och transporterade till Sofitel Fiji Resort & Spa, där ni tillbringar den första natten. Nästa dag blir ni körda till hamnen i Denaru för en båtresa, ca 1,5 timme, till Tokoriki Island i ögruppen Mamanucas

Tokoriki Island är mycket populär hos par som önskar att skämma bort sig själva. Här kan man snorkla på korallrevet utanför stranden eller dyka med det professionella PADI teamet. Upplev fijiansk kultur genom att besöka den lokala byn, koppla av med en härlig spabehandling, njut av en picknick på en egen privat ö eller njut av solen vid bassängen. Resorten har ett omfattande aktivitetsutbud.

tokoriki s 12Efter fem nätter i en Beachfront Bure på Tokoriki Island Resort, fortsätter ni med båt till Matamanoa Island Resort.

Matamanoa är en idyllisk liten ö i Mamanuca-ögruppen, som ligger cirka 30 kilometer väster om Nadi. På denna annars öde ö ligger Matamanoa Island Resort, en liten charmerande och intim resort i vackra omgivningar. Söker du lugn och stillhet i en informell atmosfär är denna resort ett perfekt val. Ön är till stor del orörd och täckt av tät vegetation och palmer, en slående kontrast till den kritvita stranden och det färgrika korallrevet utanför.

Resorten har ett omfattande aktivitetsutbud, och instruktörer finns tillgängliga vid behov av assistans. De flesta aktiviteterna är naturligt nog knutna till vattnet, som snorkling, dykning, djuphavsfiske och båtturer

Ni tar båten tillbaka till huvudön efter fem nätter i en Beachfront Bure på Matamanoa Island Resort. Båtresan tar ca 1,5 timme. Ni bor en natt på Sofitel Fiji Resort & Spa, innan ni påbörjar er resa hem till Stockholm via Hong Kong och London.


Resfakta

Pris per person när två reser tillsammans: från 51 000 kr

Standard: priskategori 4

  • Flyg t/r Stockholm-Fiji i ekonomiklass
  • Färja mellan öarna
  • 2 nätter på Sofitel Fiji Resort & Spa, Denarau Island
  • 5 nätter på Tokoriki Island Resort
  • 5 nätter på Matamanoa Island Resort inkl. frukost
  • Transport från och till flygplatsen

Resan kan förlängas och utvidgas. Stopp kan göras i Asien, Australien och/eller Nya Zeeland mot tillägg.

Kontakta oss för mer information och bokning »

Turkod: 54247


Fijiresor rekommenderar:

Kombinera Fiji med Melbourne

Melbourne

Kombinera Fiji med några nätter i Melbourne. Melbourne är staden som vet hur man ska njuta av livet. Allt finns tillgängligt i staden som har en spektakulär blandning av ny och gammal arkitektur, eleganta gator och överdådiga parker och trädgårdar.

Kontakta oss för priser och bokning »