Reseförslag på Tahiti

Tahiti är en del av det enorma havsområdet som utgör Franska Polynesien, och är tillsammans med Fiji de mest populära resmålen i Söderhavet. Hit reser förälskade par och nygifta från hela världen för att avnjuta romantiska dagar på de kritvita inbjudande stränderna. Har du lust att kombinera lyx med naturen och klimatet i Söderhavet, är nog Tahiti ett säkert val.

s38 tahiti 2

Tahiti ligger långt bort och ett relativt okänt resmål för de flesta. Den frågan vi oftast får är vad man ska se och vart man bör åka när man besöker Tahiti? Vi har därför satt ihop några konkreta reseförslag som förhoppningsvis kan bidra till inspiration när du ska planera din resa.

Detta är endast ett exempel och möjligheterna är många. Vi har avtal med resorter över hela Söderhavet, och kan erbjuda allt från enkel standard till den allra bästa lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst, så ger vi dig alternativen.

Har du andra önskemål och vill uppleva något som inte ingår i dessa förslag, kontakta oss!

Äventyrliga Tahiti

13866532733 db095b4dbb oI detta reseförslag har vi kombinerat Tahiti med öarna Huahine, Maupiti och Tikehau där du får komma nära naturen och bo på små idylliska pensionat.

Pris per person när två reser tillsammans: från 49 500 kr

Luxuösa Tahiti

Aerial View 1Bora Bora, Moorea och Tahiti - 14 dagar

I detta reseförslag har vi inkluderat några av de mest luxuösa resorterna på Tahiti, Moorea och Bora Bora och därmed lite extra bekvämlighet och komfort i paradisliknande omgivningar.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 67 900 kr

Drömkryssningen Dreams of Tahiti

Windstar Cruises

sp st sea 027

8 dagars kryssning med ett luxuöst segelfartyg

Höjdpunkter: Bora Bora, Moorea, Huahine, Raiatea och Tahaa

Detta är en segling du kommer att tala om i resten av ditt liv. Ombord på det eleganta segelfartyget Wind Spirit kommer du snart att upptäcka att detta är det perfekta sättet att utforska Tahitis paradisöar på.

Klassiska Tahiti

s43 pearl 3Ett prisvärt reseförslag som innehåller Tahiti, Moorea och Bora för både förstagångsbesökare som återvändande gäster.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 52 000 kr

Tahiti & Tuamotu Islands – hitta ditt söderhavsparadis

Windstar Cruises

11 dagars kryssning med luxuöst segelfartyg

11 dagars kryssning med luxuöst segelfartyg

Höjdpunkter: Bora Bora, Rangiroa, Tahaa, Huahine, Fakarava och Moorea

Passadvindarna i Franska Polynesien har lockat till sig sjöfarare i århundraden, och det är nu samma havsbris som fyller Wind Spirits segel. Detta är kryssningen för dig som vill ha exklusiva reseupplevelser, personlig service och hög komfort.

Tahitis öar

s55-tahitis oeyer6Ett reseförslag som förutom Bora Bora och Moorea även inkluderar idylliska Tikehau, som anses vara den vackraste atollen i hela Polynesien.

Pris per person när två reser tillsammans:
från kr. 48.255

Exklusiva Tahiti

s54-eksklusive tahiti1I detta reseförslag har vi inkluderat några av de bästa resorterna på Tahiti, Moorea och Bora Bora och därmed extra komfort i idylliska omgivningar.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från kr. 70.805

Jorden runt med Tahiti och Cooköarna

s55-jordenrundt1Cooköarna och Tahiti ligger på den andra sidan av jordklotet, och det tar nästan lika lång til att flyga dit oavsett om man väljer att resa österut eller västerut. Eller så kan man välja att fortsätta jorden runt. Vanligtvis kostar det inte så mycket mer, men man får möjlighet att uppleva flera länder och kulturer på resan.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från 63.345 kr

Tahiti i ett nötskal

s54-tahiti i noetteskal4Detta reseförslag består av öarna Tahiti, Bora Bora och Moorea, och innehåller det som många som reser till Franska Polynesien första gången vill uppleva.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från kr. 38.235

Kryssa runt Tahiti och Marquesasöarna

Aranui

14 dagars rundresa i Franska Polynesien.

Kryssa runt Tahiti och MarquesasöarnaFölj med på ett äventyr i Franska Polynesien och Marquesas öarna! Tillbringa 14 dagar ombord på frakt- och kryssningsfartyget Aranui 5 som tar dig med till en rad exotiska och unika destinationer i Stillahavet – bl.a. Fatu Hiva, känt från Thor Heyerdahls upptäcktsfärder och Rangiroa, en av världens största atoller.