Luxuösa Tahiti

Bora Bora, Moorea och Tahiti - 14 dagar

I detta reseförslag har vi inkluderat några av de mest luxuösa resorterna på Tahiti, Moorea och Bora Bora och därmed lite extra bekvämlighet och komfort i paradisliknande omgivningar.

Aerial View 1St. Regis resort på Bora Bora är den ultimata platsen när man vill rymma bort från vardagen för lite romantik och tid för sig själv

Resan startar i Stockholm, men det är möjligt att ansluta från andra städer i Sverige efter överenskommelse.

Från Paris flyger ni med Air Tahiti Nui via Los Angeles till Papeete på Tahiti, dit ni ankommer på morgonen. Här tar ni in på Intercontinental Resort Tahiti, en 4-stjärnig resort som ligger i en tropisk trädgård vid en kritvit strand, och som är ett av de bästa hotellen på Tahiti. Här bor ni tre nätter i en Lagoon View Room, och kontinental frukost är inkluderat.

s38 intercontinental2Intercontinental Tahiti Resort

Tahiti är huvudön i Franska Polynesien och här ligger huvudstaden Papeete. Staden är idylliskt placerad och sträcker sig längs med hela den vackra hamnen och uppför bergssidorna både norr- och västerut. Under vistelsen på Tahiti har vi inkluderat en halvdagsutflykt där ni får se och uppleva öns sevärdheter, bl.a den vackra utsikten vid Taharaa View Point, den berömda Pointe Venus och den tropiska Vaipahi trädgården m.m.

Efter vistelsen på Tahiti går resan vidare med inrikesflyg till Moorea. Moorea är mycket vackert med höga berg, frodiga annanasodlingar, små trevliga byar och vackra stränder. Ni bor fyra nätter på Hotel Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa. Denna 5-stjärninga resort är en förtrollande plats som ligger mellan två bukter på den hjärtformade ön Moorea. Resorten består av bungalows och har en bakgrund av gröna berg och omfamnas av en stor kristallklar lagun.

s45 hiltonmlr4Hotel Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa

Även på Moorea har vi inkluderat en halvdagstur och ni får se och uppleva vulkanens krater och landskap, besöka en ananasplantage och en lantbruksskola där det bl.a. finns en stor vanilj- odling mm innan turen avslutas med den vackra utsikten vid Cook and Opunohu Bays.

Resan avslutas på Bora Bora, och hit kommer ni med flyg från Moorea. Bora Bora är ett tropiskt paradis med gröna palmer, kritvita stränder och kristallklart turkost vatten. Ni bor fem nätter i en overwater villa på Hotel St Regis Resort som är en 5-stjärning resort och amerikansk frukost är inkluderat. Med tidlösa, gamla tahitiska traditioner och utsökt mat är St Regis Resort ett paradis, och är den ultimata platsen när man vill rymma bort från vardagen för lite romantik och tid för sig själv. 

Overwater Villa 1Hotel St. Regis Resort på Bora Bora

På en halvdagtur får ni ta del av Bora Boras historia och arkeologiska skatter. En unik utflykt där ni får lära mer om ön kulturella platser.

Ni återvänder till Tahiti och flygplatsen i Papeete med flyg, innan ni sätter er på flyget till Stockholm via Los Angeles och Paris.


Resfakta

Pris per person när två reser tillsammans: från 67 900 kr

Priset inkluderar:

 • Flyg t/r i ekonomiklass med Air Tahiti Nui
 • Flygskatter och bränsletillägg
 • Transfer t/r flygplats – hotell på Tahiti, Moorea och Bora Bora
 • Inrikesflyg mellan öarna
 • 3 nätter i Lagoon View Room på Hotel Intercontinental Tahiti Resort inkl. kontinental frukost
 • Halvdagsutflykten Tahiti Island Tour
 • 4 nätter i Deluxe Garden Pool Bungalow på Hotel Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa,
   inkl amerikansk frukost
 • Halvdagsutflykten Aito 4 WD Safari tour på Moorea.
 • 5 nätter i Overwater Villa på Hotel St Regis Resort, Bora Bora, inkl amerikansk frukost
 • Halvdagsutflykten Natura Discovery 4WD Cultural Safari

I priset ingår inte:

 • City tax på EUR1,26 per person/natt som betalas lokalt till hotellet vid check-out.

Resan kan utvidgas och förlängas. Möjlighet finns att göra stopp i Los Angeles.

Kontakta oss för ytterligare information »

Turkod: o/49773