Reseförslag på Tonga

Tonga beachTonga är Söderhavets enda monarki och befinner sig mitt på datumlinjen. Ögruppen består av 170 öar, men endast 30-40 av dem är bebodda.

Landet delas in tre huvudögrupper: Tongatapu, Ha’apai, och Vava’u. Öarna i Tongatapu och Ha’apai är platta korallöar, medan öarna i Vava’u-gruppen är vulkaniska med berg. Befolkningen är dessutom mycket vänlig, och det är inte underligt att James Cook kallade öarna för the Friendly Islands. Du kommer sällan eller aldrig få ett nej till svar ifall du ber om något.

Tonga ligger långt bort och ett föga känt resmål för de flesta. Den frågan vi oftast får är vad man ska se och vart bör man åka när man besöker Tonga? Vi har därför satt ihop några konkreta reseförslag som förhoppningsvis kan bidraga till lite inspiration när du ska planera din resa till söderhavsparadiset.

Detta är endast ett exempel och möjligheterna är många. Vi har avtal med resorter över hela Stilla havet, och kan erbjuda allt från enkel standard till den finaste lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst, så ger vi dig alternativen.

Har du önskemål om att uppleva något som inte finns med i vårt förslag, så kontakta oss! Vi kan nästan garantera att vi kan ta fram ett förslag som passar dig!

Ö-hopping i Söderhavet

s25 reiseforslag 1 2Detta reseförslag består av flygresa till flera av örikena i Söderhavet och till Nya Zeeland och Australien, och ger en bra bild av vad man kan kombinera på sin resa till Söderhavsområdet.

Pris per person: 
från kr. 19.310 (endast flyg)