Aitutaki

AitutakiMånga menar att Aitutaki är den vackraste ön i Stilla havet. En kolossalt stor lagun i blått och turkos, fylld med mängder av färgrika fiskar och omgiven av små öar med kritvita stränder och vajande palmer. Ett besök till Cooköarna är inte komplett utan en tur till Aitutaki.

Efter en halvtimmes flygtur ut över det ändlösa Stilla havet, utan den minsta antydan till land, dyker ön upp en liten palmbeklädd fläck i de turkosfärgade omgivningarna. Höjdpunkten för de flesta som besöker Aitutaki är en tur med båt ut i den stora lagunen, till öarna "One Foot Island" eller "Honeymoon Island". Det finns inte många bofasta på Aitutaki och det är ännu färre turister, så ni är nästan garanterade en strand helt för er själva. Om ni önskar kan ni också övernatta på en av de många småöarna i lagunen, nästan som Robinson och Fredag.

Priserna varierar beroende på säsong och standard. Nedanför hittar du prisexempel på resorter i Aitutaki. Kontakta oss för ett förslag och aktuella priser.

   
Inano Lagoon Bungalows

Inano Lagoon Bungalows

En relativt ny resort med bungalows i polynesisk stil alldeles vid lagunen. Alla bungalows har ett litet separat kök. Restaurang och bar på andra resorter på gångavstånd från Inano.

Paradise Cove
Klicka på bilden för info & bilder

Aretai Beach Villas

Tre stora enheter, alla med två sovrum och separat kök, vid en av de vackraste stränderna på Aitutaki. Takfläkt, kylskåp m.m. på rummet.

Tamanu Beach
Klicka på bilden för info & bilder

Tamanu Beach

Placerad på solsidan med 12 enheter alldeles vid stranden, så man behöver inte gå långt för att snorkla eller bada. Varje söndag arrangeras grillafton utomhus. Luftkonditionering, kylskåp m.m. på rummet.

Läs mer...

Aitutaki Lagoon Resort
Klicka på bilden för info & bilder

Aitutaki Lagoon Resort & Spa

Belägen på en avsides liten ö, omgiven av kritvita sandstränder med en magnifik utsikt över den vackra lagunen och de små öarna vid horisonten. Luftkonditionering, kaffe-/tekokare m.m. på rummet.

Läs mer...

Pacific Resort Aitutaki
Klicka på bilden för info & bilder

Pacific Resort Aitutaki

Den mest luxuösa resorten på Cooköarna. Man kan välja mellan flera olika rum, alla i polynesisk stil, belägna på stranden och med utsikt över en vacker lagun. Kylskåp, luft-konditionering och kaffe-/tekokare på rummet.

Läs mer...

Aitutaki Escape
Klicka på bilden för info & bilder

Aitutaki Escape

ättre än så här blir det inte! Aitutaki Escape består av endast 3 vackert inredda villor, och är perfekt för dig som vill ha en lugn och avkopplande vistelse.

Läs mer...

Klicka för en större bild:


Klicka för att se video (YouTube) från några resorter på Aitutaki:

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor