Resorter på Cooköarna

Samade on the BeachVi samarbetar med hotell över hela Söderhavet, och kan erbjuda allt från enkel standard till den allra bästa lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst, sedan ger vi dig alternativ.

Det är en bra idé att boka hotell i god tid innan du ska resa. Under högsäsongen kan det vara nästan omöjligt att hitta lediga hotellrum om du gör det på egen hand – och det blir som regel mycket dyrare. Dessutom kan det vara riskabelt att boka hotell via internet. Vi har dessvärre fått höra historier av förtvivlade resenärer som inte fick det de trodde att de hade beställt på nätet...

Priserna varierar beroende på säsong och standard. Genom att klicka på länkarna nedan hittar du prisexempel på resorter på Cooköarna. Kontakta oss för förslag och priser.

Palm Grove

Rarotonga

Rarotonga är den största av Cooköarna och här ligger även huvudstaden Avarua. Den inre delen av ön består av höga berg och djup regnskog, medan kustområdena är frodiga och med sandstränder som går runt nästan hela ön.

Läs mer...

Aitutaki Lagoon Resort

Aitutaki

Många anser att Aitutaki är den vackraste ön i Söderhavet. En jättestor lagun i blått och turkost, fylld med otaliga färgrika fiskar och omgett av små holmar med kritvita tränder och vajande palmer.

Läs mer...

Atiu Homestay

Atiu

Atiu är kanske Cooköarnas bäst bevarande hemlighet. Den är en liten men vacker ö nordöst om Rarotonga. För dem som vill ha vacker natur i kombination med lite aktiviteter är Atiu ett bra alternativ.

Läs mer...

Are Moana Bungalows

Andra Öar

Är du äventyrslysten vill du kanske göra en tur till de yttre öarna. Hit går det kanske en flygtur i veckan eller med ett mellanrum på en månad eller två. Här har vi samlat några resorter som ligger avsides till

Läs mer...

kort cook


Klicka för större bilder:

Aitutaki Aitutaki Rarotonga Rarotonga Atiu Atiu Andra öar Andra öar