Resorter på Fiji

s11 vatulele islan1Vi samarbetar med resorter över hela Söderhavet, och kan erbjuda allt från enkel standard till den allra bästa lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst, så ger vi dig alternativ.

Det är en bra idé att beställa resort i god tid innan du ska resa. Under högsäsongen kan det vara nästan omöjligt att hitta lediga rum om du gör det på egen hand – och det blir som regel mycket dyrare. Dessutom kan det vara riskabelt att beställa resort på internet. Vi har dessvärre några exempel på förtvivlade resenärer som inte fick det de trodde att de hade beställt...

Priserna varierar beroende på säsong och standard. Genom att klicka på länkarna nedan hittar du prisexempel på resorter på Fiji.

Kontakta oss för förslag och aktuella priser.


s8 tanoa interna 1Nadi resorts

Nadi är en naturlig utgångspunkt för ett besök i Fiji, då den internationella flygplatsen finns här. Här kan man gärna stanna en eller två dagar för att acklimatisera sig innan man åker vidare.

Läs mer...


s9 radisson 1Denarau Island resorts

Denarau Island är en liten ö på Viti Levu's västkust, endast 20 minuter från den internationella flygplatasen i Nadi och nära hamnen och marinan. Den sammanbinds med huvudön via en liten brooch är en sann semesterö med en mängd aktiviteter.

Läs mer...


s9 warwick 3Coral Coast resorts

Viti Levu's sydkust kallas för Coral Coast – korallkusten – på grund av det stora korallrevet längs med hela kusten. Här finns goda möjligheter för dykning, snorkling och surfing.

Läs mer...


s15 likuliku 1Mamanuca resorts

Mamanuca är namnet på en grupp på ca 20 små idylliska öar utanför Viti Levu's västkust. Här ligger de flesta semesteranläggningarna och den gemensamma nämnaren är ett härligt tropiskt klimat och en avslappad atmosfär.

Läs mer...


s18-yasawa1Yasawa resorts

Ögruppen Yasawa ligger som ett pärlband längs Viti Levu's nordvästra kust. Det goda vädret, de fina sandstränderna och de vackra lagunerna har gjort detta till Fijis mest populära destination.

Läs mer...


davui s 02Andra Fiji resorts

Fiji består av otaliga små och stor öar, bl.a. Vanua Levu och Taveuni förutom en rad mindre öar. Fler och fler vill uppleva andra delar av Fiji och här har vi samlat några resorter som ligger lite avsides..

Läs mer...


kort fiji


Klicka för en större bild:

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor