Ile des Pins

Ile des PinsIle des Pins är en liten ö som är belägen söder om huvudön, ca 60km sydost om huvudstaden Nouméa. Detta är en väldigt vacker och exotisk del av öriket, känd för sin spektakulära natur, vackra stränder och för livet under vattenytan.

På grund av det fina läget och det spännande och varierande marina livet beger sig många dykare hit för att utforska havets skatter. Det finns även en rad andra aktiviteter på ön. Oavsett vad du väljer att göra, är naturen och klimatet så härligt att du kommer att stortrivas!

Priserna varierar beroende på säsong och standard. Nedanför hittar du prisexempel på resorter på Ile des Pins. Kontakta oss för förslag och priser.

   
Gite De kodjue

Hotel Kodjeue

Enkelt hotell beläget på västkusten av ön på en vacker vit sandstrand med kristallklart vatten. Luftkonditionering, kaffe-/tekokare m.m. på rummet.

Oure Lodge

Oure Lodge

En litet och intim lodge belägen i den otroligt vackra Kanumera Bay. Luft-konditionering, minibar, kaffe-/tekokare på rummet.

Le Meridien Ile des Pins
Klicka på bilden för info & bilder

Le Meridien Ile des Pins

En luxuös resort i vackra omgivningar vid Oro Bay. Perfekt för bröllopsresa. Luftkonditionering, minibar, kaffe-/ tekokare m.m. på rummet.

Läs mer...

Klicka för en större bild:

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor