Loyalty Islands

KouariMindre än en timmes flygresa från Nouméa ligger de tre öarna i Loyalty Islands. Dessa korallöar har en speciell charm och är mer polynesiska än resten av landet. Här finns fina vita sandstränder och vatten som inbjuder till snorkling.

Att snorkla i det kristallklara vattnet är en upplevelse och livet under ytan är helt fantastiskt. Koraller i flera färger och former, stora musslor och mängder av stora och små fiskar i regnbågens alla färger. Detta är paradiset på jorden!

Priserna varierar beroende på säsong och standard. Nedan hittar du prisexempel på resorter på Loyalty Islands. Kontakta oss för förslag och priser.

   
Hotel Oasis de Kiamu

Hotel Oasis de Kiamu

Ett enkelt hotell med kort gångavstånd till stranden en bit bort.

Hotel Nengone Village

Hotel Nengone Village

Komfortabelt hotell i tropiska omgivningar med en fantastisk utsikt över havet och korallrevet. Luftkonditionering, kaffe-/tekokare m.m. på rummet.

Hotel Drehu Village

Hotel Drehu Village

Ett enkelt hotell beläget i vackra omgivningar vid en lång vit sandstrand. Luftkonditionering, kaffe-/tekokare, kylskåp m.m. på rummet.

Paradis D'ouvea

Hotel Paradis D’Ouvea

En fin resort i melanesisk stil, belägen vid en otroligt vacker sandstrand. Luftkonditionering, kaffe-/tekokare m.m. på rummet.

Klicka för en större bild:

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor