Resorter i Nya Kaledonien

Coral PalmsVi samarbetar med hotell över hela Söderhavet, och kan erbjuda allt från enkel standard till den allra bästa lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst, så ger vi dig alternativ.

Det är en bra idé att boka hotell i god tid innan du ska resa. Under högsäsongen kan det vara nästan omöjligt att hitta lediga hotellrum om du gör det på egen hand – och det blir som regel mycket dyrare. Dessutom kan det vara riskabelt att beställa hotell på internet. Vi har dessvärre fårr höra historier från förtvivlade resenärer som inte fick det de trodde att de hade beställt på nätet...

Priserna varierar beroende på säsong och standard. Genom att klicka på länkarna nedan hittar du prisexempel på resorter i Nya Kaledonien. Kontakta oss för förslag och priser.

Nouméa

Nouméa

Nouméa är huvudstaden på Nya Kaledonien och ligger vackert placerad på sydkusten på huvudön. Staden har mycket att erbjuda och det finns många attraktioner där den sträcker sig från Anse Vata-bukten i söder till Koutiou och Yahoue i norr.

Läs mer...

Ile des Pins

Ile des Pins

Ile des Pins är en liten ö som ligger söder om själva huvudön, ca 60 km sydöst om huvudstaden Nouméa. Detta är ett mycket vackert och exotiskt del av detta örike, känt för sina vackra stränder, spektakulära natur och liv under havsytan.

Läs mer...

Loyalty Islands

Loyalty Islands

Loyalty Islands tre öar ligger under en timmes flygresa från Noumá. Dessa korallöar har en speciell charm och är mer polynesiska än resten av landet. Här finns vackra, vita sandstränder och vatten som inbjuder till snorkling.

Läs mer...

kort ny caledonien


Klicka för större bilder:

Nouméa Ile des Pins Loyalty Islands

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor