Bora Bora

Bora BoraFör många är Bora Bora drömmen om söderhavsparadiset. Bara namnet är exotiskt och frambringar bilder av lata dagar med sol och värme, långt borta från vardagens stress och jäkt här hemma.

Bora Bora tillhör ögruppen Sällskapsöarna, och har en natur som tar andan ur dig. Inte konstigt att många kallar ön "Polynesiens pärla". Detta är Stillahavet så som du har drömt att det ska vara, med gröna palmer, kritvita stränder och kristallklart turkost vatten i vackra laguner. Den stora lagunen är huvudattraktionen och här kan man vara med på aktiviteter som snorkling, dykning, turer i båt med glasbotten och matning av (helt ofarliga) hajar.

Det råder ingen tvivel om att du befinner dig i tropikerna. Palmtak i restaurangerna, sand på golvet, lokal gourmetmat av färsk fisk, hummer och skaldjur, och romantisk belysning sörjer för något av stämningen. Beräkna minimum tre dagar på att upptäcka ön, som inte är större än att du cyklar runt på 2-3 timmar. På Bora Bora kan du bo i stugor som står på pålar ute i lagunen, få blomsterbeströdda sängar på kvällen, och frukost serverat från lokalbefolkningen i outrigger kanoter på morgonen.

Priserna varierar beroende på säsong och standard. Nedan hittar du prisexempel på resorter på Bora Bora.

Kontakta oss för ytterligare information »

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor