Marquesas öarna

Nuku HivaÖgruppen Marquesas ligger drygt tre timmar med flyg från Papeete, och vi kan erbjuda resorter på två av öarna - Nuku Hiva och Hiva Oa.

På en tur hit återupptäcker man tiden - tid för sig själv, tid för stillhet, tid för att träffa andra och tid för träffa andra och tid för att njuta av tillvaron. Värdet av tid är den viktigaste gåvan Nuku Hiva och Marquesas öarna ger besökare. Upplev på nytt den enkla glädjen i att möta vänliga människor. Gå en stilla tur längs vägen till byn, köp ett bröd på närbutiken och stanna på torget för att prata lite med en av de lokala konstnärerna. Sitt på terrassen och njut av utsikten medan mörkret sänker sig ned. Gå upp i gryningen och lyssna till fåglarna och resten av ön sakta vakna till liv. Dessa oförglömliga upplevelser är vad de vackra och mystiska Marquesqas öarna kan bjuda på.

Här kan man även gå i den kände konstnären Paul Gauguin och andra konstnärers fotspår. De har kommit hit för att måla den täta regnskogen, de spektakulära vattenfallen, de branta klipporna längs kusten, den stora fridfulla lagunen, de höga bergen och de vackra stränderna.

Priserna varierar med säsong och standard. Nedan hittar du prisexempel på resorter på Marquesas öarna. Kontakta oss för förslag och aktuella priser.

   

Hanakee Pearl Lodge
Klicka på bilden för info & bilder

Hotel Hiva Oa Hanakee Pearl Lodge (Hiva Oa)

Byggd på en sluttning har denna fina resort en otrolig utsikt över Tahauku bukten och den majestätiska Mount Temetiu. Alla bungalow är olika och inredda av lokala konstnärer.

Läs mer...

Keikahanui Pearl Lodge
Klicka på bilden för info & bilder

Hotel Nuku Hiva Keikahanui Lodge (Nuku Hiva)

Denna fina resort ligger i en vacker trädgård med utsikt över bukten och byn Taiohae ligg. Alla bungalower är byggda av lokalt material och är utsmyckade av lokala konstnärer från området.

Läs mer...

Klicka för större bilder:


Klicka för att se video (YouTube) från Marquesas öarna: