Moorea

MooreaEndast en knapp timmes båtresa från Papeete ligger Moorea, och många hävdar att denna ö är den vackraste platsen på jorden. Moorea är verkligen en fantastisk ö, med höga berg, bördiga ananasodlingar, vackra stränder och små byar. Jämfört med Tahiti är Moorea nästan orört, för även om öarna ligger inom synhåll av varandra är det stora skillnader. Tahiti är pulserande och livlig med nästan 15 gånger så många invånare, och en mycket större och utväcklad turism. På Moorea är livet lugnt och behagligt, och ett ställe där du verkligen kan njuta av livet.

Här kan du gå barbent på vita sandstränder och njuta av kristallklara laguner och branta, vulkantoppar. Mellan topparna ligger bördiga och färgrika dalar, ett resultat av det tropiska klimatet och rik, vulkanisk jord. En av platserna man måste besöka är Cooks Bay, ett av Polynesiens naturliga underverk med en fjordliknande bukt omringad av höga, grönklädda berg. Ett absolut måste på Moorea är Tiki Village, som är en liten by där infödda underhåller och visar lokal kultur och hantverk. Dansgruppen reser hela världen runt och framför intensiva och sensuella danser.

Priserna varierar beronde på säsong och standard. Nedanför hittar du prisexempel på resorter i Moorea. Kontakta oss för förslag och priser.

   
Hotel Les Tipaniers

Hotel Les Tipaniers

Mitt i en grön trädgård med stranden precis nedanför ligger detta "bungalow-style" hotell.

Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort
Klicka på bilden för info & bilder

Sofitel Moorea Ia Ora Beach Resort

Ett fint hotell i otroliga omgivningar. En lång och vacker sandstrand precis nedanför hotellet, och en fin lagun.

Läs mer...

Hilton Moorea Lagoon Resort
Klicka på bilden för info & bilder

Hotel Hilton Moorea Lagoon Resort & Spa

Ett avkopplande paradis i närmast perfekta omgivningar. Detta vackra hotell ligger längs en kritvit strand och en kristallklar lagun mellan det historiska Cook's Bay och Opunohu Bay.

Läs mer..

Moorea Pearl Resort
Klicka på bilden för info & bilder

Manava Beach Resort & Spa – Moorea

Perfekt placerad längs med en lång vit sandstrand och med kort avstånd till flygplatsen och hamnen. Omfattande underhållning och kulturellt program.

Läs mer...

Intercontinental Resort Moorea
Klicka på bilden för info & bilder

Intercontinental Resort & Spa Moorea

Belägen i ett vackert område med trädgård, kritvit strand och små öar i lagunen, med höga berg i bakgrunden. Stort aktivitetsutbud, bl.a. Dolphin Quest och Héle’ne Spa.

Läs mer...

Klicka för större bilder: