Tahiti Nui

Panoramic view of PapeteeTahiti är huvudön i Franska Polynesien och här ligger också huvudstaden Papeete. Detta är landets politiska och ekonomiska centrum, och staden sträcker sig längs hela den vackra hamnen och upp på bergssidan både norrut och västerut. Papeete har också en fin marknad där man kan handla frukt och grönsaker, samt andra varor som danskläder, vävda hattar, väskor och fina halssmycken av snäckskal.

Tahiti är ett eldorado för alla former av aktiviteter på land och i vatten. Golf, tennis, dykning, snorkling, sportfiske eller båtturer är bland de många aktiviteterna du kan följa med på. Tahiti består av en stor cirkelformad ö kallad Tahiti Nui och en mindre cirkelformad ö kallad Tahiti Iti, som hänger samman genom en liten landtunga vid namn Taravao. Bergen på öarna är vackra och grönklädda och inbjuder till fina vandringsturer i spektakulära omgivningar. En tur genom detta landskap ger inblick i djupa floddalar, höga toppar och kraftfulla vattenfall.

Priserna varierar med säsong och standard. Nedanför hittar du prisexempel på resorter i Tahiti. Kontakta oss för förslag och priser.

   
Hotel Tiare Tahiti

Hotel Tiare Tahiti

Ett relativt nytt hotell vid stranden i centrum av huvudstaden Papeete. Kort gångavstånd till det mesta; shopping, re

Manava Suite Resort
Klicka på bilden för info & bilder

Manava Suite Resort

En ny resort som ligger på den nordvästra delen av ön, i området Punaauia, endast 5 minuter från Faa’a International Airport och tio minuter från Papeete centrum.

Läs mer...

Radission Plaza Resort
Klicka på bilden för info & bilder

Radisson Plaza Resort Tahiti

Ett modernt hotell med otrolig utsikt över Stillahavet, endast 15 minuter från Papeete. Radisson Plaza Resort är placerad i idylliska omgivningar inte långt från Tahitis bästa shoppingområde.

Läs mer...

Le Meridien Tahiti
Klicka på bilden för info & bilder

Le Meridien Tahiti

Beläget längs med stranden i den pittoreska Punaauia regionen, som många anser vara det vackraste området på Tahiti. Resorten kan erbjuda något av det bästa på Tahiti i eleganta omgivningar.

Läs mer...

Intercontinental Tahiti Resort
Klicka på bilden för info & bilder

Intercontinental Tahiti Resort

En av de bästa resorterna på Tahiti i en tropisk trädgård med en kritvit strand vid sidan. Ligger en bit utanför Papetee, vid Tataa Point på nordvästra sidan av ön med en fantastisk utsikt till grannön Moorea.

Läs mer...

Klicka för större bilder: