Tuamotu öarna

TikehauDe vackra atollerna i ögruppen Tuamotu ligger cirka en timmes flygresa från Papeete. Detta område kan bäst beskrivas som ett idylliskt vykort - en rad småöar som precis syns över vattenytan omger den stora lagunen. De vackra omgivningarna överträffas bara av det otroliga och överdådiga livet under vatten, där det kryllar av fiskar i alla färger och varianter. Vi kan erbjuda resorter på Tikehau, Rangiroa, Manihi og Fakarava.

Här finns allt du kan tänka dig för en drömsemester i Söderhavet. Alla öar är berömda för sin naturliga skönhet och har kristallklart vatten och oemotståndiga laguner med olika färg på vattnet. Det är ljusblått, blått och turkost i en vacker blandning.

Livet på de små atollerna i Tuamotu gruppen är makligt och fridfullt. Här är man långt borta från vardagens stress. I de små byarna kan besökare uppleva lite av det ursprungliga Polynesien, om man inte hellre njuter av livet under vattnet i lagunen. Öarna är speciellt populära hos dykare, med den i närmaste orörda naturen och ett otal av fiskar och hajar under vattnet. Det är en otrolig upplevelser att simma runt bland fiskar i alla färger och modeller, och se stora rockor sakta glida förbi.

Priserna varierar med säsong och standard. Nedan hittar du prisexempel för resorter på Tuamotu öarna. Kontakta oss för förslag och aktuella priser.

   

Novotel Rangiroa Lagoon Resort
Klicka på bilden för info & bilder

Novotel Rangiroa Lagoon Resort (Rangiroa)

Denna resort ligger mitt i en stor kokosnöt plantage och vid en fin strand och den fantastiska lagunen på Rangiroa.

Läs mer...

Manihi Pearl Beach Resort
Klicka på bilden för info & bilder

Manihi Pearl Beach Resort (Manihi)

Är den enda resorten på Manihi och en fantastisk anläggning i en tropisk trädgård, där bungalowerna står på pålar i vattenet vid en fin sandstrand.

Läs mer...

Tikehau Pearl Beach Resort
Klicka på bilden för info & bilder

Tikehau Pearl Beach Resort (Tikehau)

Längs en vacker kritvit strand liggern denna fina resort, där alla bunglower ligger på stranden eller står på pålar ute i vattnet. Alla bungalower är byggda i polynesisk stil och är rymliga med privat balkong m.m.

Läs mer...

Klicka för större bilder:


Klicka för att se video (YouTube) från Tuamotu öarna: