Nuku'alofa

Huvudstaden i Tonga ligger norrut på den största ön Tongatapu. Nuku'alofa är ingen stor och stökig storstad, trots att den har utvecklats under de senaste åren. Det är en vänlig och trevlig huvudstad, med flera attraktioner – förutom en vacker natur och kritvita stränder.

Också resten av huvudön Tongatapu är värt ett besök. Förutom en rad med mindre öar som ligger utanför kusten finns det där flera fina resorter där man är garanterad en trevlig vistelse i lugna omgivningar. Vi rekommenderar att du bor på dessa resorter i kombination med en eller två nätter i huvudstaden.

Priserna varierar med säsong och standard. Nedan hittar du prisexempel på hotell i Nuku’alofa. Kontakta oss för förslag och priser.

   
Waterfront Lodge

Waterfront Lodge

Helt nytt hotell med 8 rum, av vilka hälften har havsutsikt ochresten utsikt över trädgården. Endast 10 minuters promenad från centrum. Alla rum har luftkonditionering, kylskåp, kaffe-/tekokare m.m.

Black Pearl Suites

Black Pearl Suites

Ett relativt nytt hotell beläget vid strandkanten inte långt från slottet, med bara 12 rum. Luftkonditionering, minibar m.m. på rummet.

Royal Sunset Island Resort

Ligger på en liten ö 7 nautiska mil från huvudön Tongatapu. Här finns endast 26 bungalows och alla ligger vid stranden. Omfattande aktivitetsutbud.

Fafa Island Resort
Klicka på bilden för info & bilder

Fafa Island Resort

Det perfekta valet för de som söker lugn och ro, ensamma stränder och glasklart hav. Ligger på en egen ö ca. 30 minuter från Nuku'alofa. Omfattande underhållnings- och kulturprogram.

Läs mer...

Klicka för en större bild:

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor