Resorter på Tonga

Mounu Island ResortVi sammarbetar med hotell över hela Söderhavet och kan erbjuda allt från enkel standard till den allra bästa lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst, sedan ger vi dig alternativ.

Det är en bra idé att beställa hotell i god tid innan du ska resa. Under högsäsongen kan det vara nästan omöjligt att hitta lediga hotellrum om du gör det på egen hand – och det blir som regel mycket dyrare. Dessutom kan det vara riskabelt att beställa hotell på internet. Vi har dessvärre fått höra historier fån förtvivlade resenärer som inte fick det de trodde att de hade beställt på nätet...

Priserna varierar beroende på säsong och standard. Genom att klicka på länkarna nedan hittar du prisexempel på resorter på Tonga. Kontakta oss för förslag och priser.

Keleti Beach, Tongapatu

Nuku'alofa

Huvudstaden i Tonga ligger i norr på den största ön Tongatapu. Nuku'alofa är en vänlig och fin huvudstad, med flera attraktioner att visa upp, förutom en vacker natur och kritvita stränder.

Läs mer...

Treasure Island, Vava'u

Vava'u

Vava'u er är en grupp öar som ligger ca. 300 km. norr om huvudstaden Nuku’alofa. Den är gjord av koraller och består av en stor ö som omges av runt 40 mindre öar.

Läs mer...

Sandy Beach, Ha'apai

Ha'apai

Ögruppen Ha'apai består av 62 små öar som är utspridda äver ett stort område. Här finns allt du kan förvänta dig i Söderhavaet - vackra små korallöar, turkosfärgade laguner, höga vulkaner och kritvita sandstränder med kokospalmer.

Läs mer...

kort tonga


Klicka för större bilder:

Nuku'alofa Ha'apai Vava'u

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor