Vava'u

Vava’u är en grupp öar som ligger ca 300 km norr om huvudstaden Nuku’alofa. Ögruppen, som är gjord av koraller, består av en stor ö omringad av runt 40 mindre öar. Tycker du om att dyka och har med utrustning, kan du hitta flera områden med skeppsvrak och undervattensgrottor. Det mest fascinerande med att dyka här, är klarheten och sikten under vattnet vilken som bäst är 30 meter.

Här hittar du även små resorter på egna öar - t.ex. Mounu Island Resort som ligger på en liten atoll omgiven av vita sandstränder. Med endast fyra bungalower, som alla ligger i vattenkanten, kan en liten grupp gå ihop och hyra sin egen lilla söderhavsö under några dagar!

Priserna varierar beroende på säsong och standard. Nedan hittar du prisexempel på hotell i Vava’u. Kontakta oss för förslag och priser.

   
Paradise International Hotel

Paradise International Hotel

Vackert hotell med utsikt över hamnen i Port of Refuge med endast 48 rum, som antingen har havsutsikt eller utsikt över den tropiska trädgården. Luftkonditionering, kylskåp och kaffe-/ tekokare på rummet.

Tongan Beach Resort

Tongan Beach Resort

Denna resort ligger i den vackra ögruppen Vava’u, där du kan njuta av livet både över och under vattnet i lugna omgivningar. Omfattande underhållnings- och kulturprogram.

Mounu Island Resort

Mounu Island Resort

Mounu är en liten atoll omgiven av vita sandstränder. Du får leta länge efter ett vackrare ställe! Här ligger varje stuga nästan i vattenbrynet och har en otrolig utsikt.

Klicka för en större bild:

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor