Port Vila

Port VilaPort Vila är Vanuatus huvudstad och ligger på ön Efaté, fint placerad mitt ibland landets många öar. Staden är perfekt som utgångspunkt för att utforska de andra öarna i Vanuatu, och kan visa upp en av världens allra vackraste och mest naturliga hamnar.

De flesta turarrangörerna håller till i Port Vila, och de kan erbjuda allt från en veckas kajaktur, vulkanklättring till en busstur för att se staden. Port Vila framstår som mindre utvecklat och kommersialiserat än många föreställer sig innan de kommer hit.

Priserna varierar med säsong och standard. Nedan hittar du prisexempel på resorter i Port Vila. Kontakta oss för förslag och priser.

   
Sunset Bungalows

Sunset Bungalows

Relativt nytt hotell med 10 bungalows, placerade i en tropisk trädgård med utsikt över Erakor Lagoon. Luft-konditionering, kaffe-/tekokare m.m. på rummet.

Paradise Cove Resort

Paradise Cove Resort

Placerat i lugna omgivningar passar detta hotell perfekt för de som bara vill ta livet med ro en stund. Takfläkt, kaffe-/ tekokare m.m. på rummet.

Erakor Island Resort & Spa

Erakor Island Resort & Spa

På en egen liten ö, fem minuter med båt från fastlandet, ligger denna vackra resort. Varje bungalow har en egen liten del av den vita sandstranden. Takfläkt m.m. på rummet.

Le Lagon Resort

Le Lagon Resort Vanuatu

I vackra omgivningar alldeles vid Erakor Lagoon ligger denna resort. Ett populärt ställe för familjer med ett stort aktivitetsutbud.

Iririki Island Resort
Klicka på bilden för info & bilder

Iririki Island Resort

En fin resort på en egen ö bara minuter från Port Vila. En båt går dygnet runt in till staden. Luftkonditionering, balkong, kylskåp m.m. på rummet.

Läs mer...

Klicka för en större bild:

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor