Resorter på Vanuatu

Iririki Island ResortVi samarbetar med resorter över hela Söderhavet havet, och kan erbjuda allt från enkel standard till den allra bästa lyx. Du bestämmer vad som passar dig bäst, sedan ger vi dig alternativ.

Det är en bra idé att beställa i god tid innan du ska resa. Under högsäsongen kan det vara nästan omöjligt att hitta lediga rum om du gör det på egen hand – och det blir som regel mycket dyrare. Dessutom kan det vara riskabelt att beställa resorter i dessa delar av världen via internet, då det har visat sig att de "resorter" som annonseras, inte alls uppfyller förväntningarna.

Priserna varierar beroende på säsong och standard. Genom att klicka på länkarna nedan hittar du prisexempel på resorter på Vanuatu. Kontakta oss för förslag och priser.

Port Vila

Port Vila

Port Vila är Vanuatus huvudstad och ligger på ön Efaté, vackert placerad mitt bland många öar. Staden är utmärkt som utgångspunkt för att utforska de andra öarna i Vanuatu.

Läs mer...

Santo

Santo

Santo är den största ön på Vanuatu och här finns bl.a. Million Dollar Point där amerikanarna dumpade tonvis med utrustning efter andra världskriget, och det högsta berget – Mount Tabwemasana på 1.700 meter över havet.

Läs mer...

Yasur Volcano

Tanna

Helt i söder i öriket ligger öarna Ambrym och Tanna, som ända för sina aktiva vulkaner och vacker natur. På Tanna känner man sig förflyttad till ett annat århundrade, för här bor de allra flesta i små byar och lever som de gjort under århundranden.

Läs mer...

kort vanuatu


Klicka för större bilder:

Port Vila Santo Tanna

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor