Stop over

Stilla havet ligger på den andra sidan av jordklotet, och det tar nästan lika lång tid att flyga dit vare sig man väljer att resa österut eller västerut. Det kan vara bra att stanna på vägen, både för att dela upp den långa resan och för att uppleva ett eller flera exotiska länder och kulturer på vägen.

s 27

Dessutom kan ett sådant stopp bidra till att reducera effekten av tidsskillnaden (jetlag) mellan oss och paradisöarna i Stilla havet, och det kan vara härligt att få sträcka på benen efter en lång flygtur.

Oftast kostar inte detta så mycket mer, men gör själva resan till en extra fin upplevelse. Kombinationsmöjligheterna är många och priserna varierar beroende på vilken resväg man väljer och hur många stopp man gör.

Vi kan erbjuda stop-over i Asien, Australien, Nya Zeeland och USA. Genom att klicka på länkarna nedan hittar du prisexempel. Kontakta oss för förslag och pris.


AsienAsien

Upplev Österns mystik och kultur på vägen till eller från Stilla havet. Se vackra tempel med färgrika byggnader och glittrande tegelstenstak och munkar som vandrar runt på gatorna och lyser upp i sina saffransgula klädnader.

Läs mer »


AustralienAustralien

Världens minsta kontinent eller jordens största ö? Oavsett vilket - Australien är ett av världens mest kontrastrika och fascinerande länder, med torra öknar, grönskande regnskogar, spännande storstäder och en unik djurvärld.

Läs mer »


Nya ZeelandNya Zealand

Längre bort från Sverige än Nya Zealand är det inte möjligt att resa. I så fall är du på väg hem igen. Nya Zealand är känt för att vara ett rent och naturskönt land, med höga fjäll, forsande floder och djupa fjordar.

Läs mer »


USAUSA

USA är ett fascinerande land som många drömmer om att besöka. De flesta som besöker landet önskar att på nära håll få se det vi känner igen från TV, och några av dessa kan du uppleva på ett stop-over på väg till Stilla havet.

Läs mer »


Klicka för en större bild: