Stopp i Asien

AsienUpplev Österns mystik och kultur på vägen till eller från Stilla havet. Se vackra tempel med färgrika byggnader och glittrande tegelstenstak och munkar som vandrar runt på gatorna där de lyser upp i sina saffransgula klädnader. Men Asien kan också bjuda på tropiska paradis med palmer, vita stränder och kristallklart vatten. I regnskogen kan man rida på elefanter eller besöka gamla ruinstäder. Och i de många moderna storstäderna kan man njuta av fina restauranger eller unika shoppingmöjligheter. Asien har det mesta.

Redan under inflygningen ser man att länderna är fantastiskt frodiga och gröna. Väl ute ur flyget kommer du uppleva ett leende och hjälpsamt folk som kommer göra besöket till en speciell upplevelse.

Kombinationerna är många, och priserna varierar med vilken resväg man väljer och hur många stopp man tar. Om du så önskar, kan du välja en resväg till Stilla havet och en annan resväg hem. Vi kan också erbjuda fördelaktiga anslutningsbiljetter och hotellpaket i Asien.

Nedan finns några exempel, men vi kan också erbjuda stop over i städer som Tokyo, Beijing, Shanghai, samt på Bali. Kontakta oss för att få en fullständig översikt.

Singapore

Singapore

En liten ö, en modern stad och ett äventyrligt land. Singapore är ett litet men fascinerande land, bland annat känt för sin goda och varierande mat och bra shoppingmöjligheter. Ett besök i Singapore ger en smak av det bästa Asien har att bjuda på.

Prisexempel (Furama Riverfront Hotel):
Dubbelrum: från 1.190 kr per natt


Hongkong

Hongkong

Trots att många har ett intryck av att detta är kapitalets högborg, har Hongkong bevarat mycket av den lokala särprägeln och sitt asiatiska kulturarv. Denna pulserande stad är både spännande och färgrik.

Prisexempel (Kowloon Hotel):
Dubbelrum: från 1.180 kr per natt

Seoul

Seoul

Seoul är en modern och livlig storstad, smyckad med gamla palats och tempel. Ta dig tid att utforska några av de karaktärsfyllda mindre distrikten där du hittar gamla tehus och marknader som funnits i åtskilliga århundraden eller shoppa på något av de större köpcentra. Avsluta dagen med en koreansk middag som garanterat kommer att glädja dina smaklökar.

Kontakta oss för priser

Tokyo

Tokyo

Japans huvudstad och världens mest pulserande storstad. Energin i denna högteknologiska storstad som ständigt är i rörelse gör tillsammans med kontrasten av de gamla traditionerna och kulturen Tokyo till ett väldigt spännande och överraskande stopp. Här finns även världens kanske roligaste snabbmat.

Prisexempel (Keio Plaza Hotel):
Dubbelrum: från 1.950 kr per natt

Shanghai

Shanghai

Shanghai är en modern storstad som influerats av sin rika historia av olika kulturer. Här finns byggnader från franska kolonialtiden, gamla kinesiska tempel och tehus, så väl som flera av Asiens mest kända moderna byggnadsverk. Staden förtjänar sina smeknamn som "Kinas Paris" och "Orientens Drottning". Shanghai är dessutom ett shopping-paradis, vilket gör staden till ett både intressant och roligt stopp.

Prisexempel (Crowne Plaza):
Enkel/dblrum: från 1.380 kr per natt