Stopp i Australien

AustralienVärldens minsta kontinent eller jordens största ö? Oavsett vilket - Australien är ett av världens mest kontrastrika och fascinerande länder, med torra öknar, grönskande regnskogar, spännande storstäder och en unik djurvärld. Ett land som geologisk sett är urgammalt, men som nation inte mer än drygt 200 år. Ett land lika stort som Europa eller USA, med så många särdrag att det inte kan beskrivas i korta ordalag – det måste helt enkelt upplevas!

Jättemonoliten Uluru mitt ute i ödemarken eller de 36 små, runda bergstopparna som utgör Kata Tjuta alldeles intill, det två tusen kilometer långa Stora Barriärrevet med en otrolig korall- och fiskvärld, de många nationalparkerna med Kakadu i norr, Daintree i nordöst och Nambung i väst, djurarter som känguru, koala, dingo, näbbdjur, pingviner och krokodiler - detta är bara något av det som kan upplevas i landet "down under".

Kombinationerna är många, och priserna varierar med vilken resväg man väljer och hur många stopp man gör. Om du så önskar, kan du välja en resväg till Stilla havet och en annan resväg hem. Vi kan också erbjuda fördelaktiga anslutningsbiljetter, inrikesflyg, hotellpaket och mycket annat i Australien.

Nedan finns några exempel, men vi kan också erbjuda stop over i andra städer i Australien. Kontakta oss för att få en fullständig översikt.

Sydney

Sydney

Få städer har ett så bra läge, ett så behagligt klimat och så många stränder som Sydney. Detta är en kosmopolitisk stad där nästan alla världens nationaliteter är representerade. Ett besök i operahuset är obligatoriskt, likaså en vandring i the Rocks - området där de första nybyggarna slog sig ner.

Prisexempel (The Menzies Hotel):
Dubbelrum: från 1.210 kr per natt

Brisbane

Brisbane

Australiens tredje största stad och en bra utgångspunkt för att besöka delstaten Queenslands långa vita stränder, eller för en tur till ett av världens underverk - Fraser Island.

Prisexempel (Holiday Inn):
Dubbelrum: från 1.080 kr per natt

Ellis beach

Cairns

Cairns ligger perfekt placerat för en tur till Stora Barriärrevet– världens största korallrev. Men inget besök i Cairns är komplett utan att man också tar en tur in i regnskogen som täcker den norra delen av Australien.

Prisexempel (Mantra Esplanade):
Dubbelrum: från 1.040 kr per natt

Önskar du göra en längre resa till Australien skräddarsyr vi även paket som inkluderar flygresan, hotell, turer, bilhyra m.m. För mer detaljerad information angående resor till Australien vänligen kontakta oss eller se http://www.australienresor.se/.


Klicka för att se video (YouTube) av Australien:

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor