Stopp i Nya Zeeland

Nya ZeelandLängre bort från Sverige än Nya Zeeland är det inte möjligt att resa. I så fall är du på väg hem igen. Nya Zeeland är känt för att vara ett rent och naturskönt land, med höga fjäll, forsande floder och djupa fjordar. Landet är mycket varierat och ger många möjligheter till olika naturupplevelser. I söder är det kallt med hårda vintrar, medan det i norr är milt eller varmt i stort sett hela året.

Nya Zeeland kan också bjuda på bambu och vajande palmer, långa vita stränder, sprutande gejsrar och aktiva vulkaner. Maorierna kallar landet Aotearoa, som betyder "landet under det långa vita molnet". För inte många år seden var Nya Zeeland nästan avskiljt från resten av världen – ett exotiskt land på den andra sidan av klotet, men nu upptäcker fler och fler vilka möjligheter detta land ger till unika upplevelser.

Kombinationerna är många, och priserna varierar med vilken resväg man väljer och hur många stopp man tar. Om du så önskar, kan du välja en resväg till Stilla havet och en annan resväg hem. Vi kan också erbjuda fördelaktiga inrikesbiljetter, hotellpaket, dagsturer och mycket annat på Nya Zeeland.

Nedan är några exempel, men vi kan också erbjuda stopp i andra städer på Nya Zeeland. Kontakta oss för att få en fullständig översikt.

Auckland

Auckland

Auckland är den största staden på Nya Zeeland, och nästan en tredjedel av befolkningen bor här. Staden är en naturlig utgångspunkt för de flesta som besöker landet.

Prisexempel (Hyatt Regency Hotel):
Dubbelrum: från 1.050 kr per natt

Wellington

Wellington

Huvudstaden på Nya Zeeland kallas ofta "Windy Wellington", för här blåser det nästan alltid. De senaste åren har man gjort mycket för att göra staden mer attraktiv och spännande, något som har gett resultat.

Prisexempel (Holiday Inn):
Dubbelrum: från 940 kr per natt

Christchurch

Christchurch

Christchurch kallas "Garden City" och kunde nästan ha varit belägen i gamla England, med sina välhållna parker och färgrika trädgårdar. Det sägs att invånarna här är mer engelska än engelsmännen själv.

Prisexempel (Rydges):
Dubbelrum: från 1.040 kr per natt

Önskar du göra en längre resa till Nya Zeeland skräddarsyr vi även paket som inkluderar flygresan, hotell, turer, bilhyra m.m. För mer detaljerad information angående resor till Nya Zeeland vänligen kontakta oss eller se http://www.australienresor.se/.


Klicka för att se video (YouTube) av Nya Zeeland:

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor