Stopp i USA

USAUSA är ett fascinerande land som många drömmer om att besöka. De flesta som besöker landet önskar att på nära håll få se det vi känner igen från TV, och några av dessa kan du uppleva på ett stop-over på väg till Stilla havet. Den klassiska scenbilden uppenbarar sig redan under inflygningen till Los Angeles: Människans användning av ljus – gatljus, billjus, ljus från alla husen mellan Klippiga bergen och Stilla havet. En stjärnhimmel på backen bokstavligt talat...

Västra USA bjuder på fantastiska naturupplevelser, hav, höga berg, öken och storstäder. Här hittar du allt! Vem drömmer inte om ett besök i Hollywood, en dag eller fler på Disneyland eller ”provfilmning” i Universal Studios. Strax norr om Los Angeles ligger Santa Monica som är känt för sina vackra stränder och Santa Monica Pier, där många trevliga restauranger ligger på lång rad.

Nedan är några exempel, men vi kan också erbjuda stop-over i andra städer i USA. Det går även bra att göra längre stopp för t.ex. körsjälvturer eller andra upplägg. Kontakta oss gärna för att få mer information.

Disneyland

Los Angeles (Anaheim)

Disneyland är ett måste, så enkelt är det. Genom Disneyland har alla som besöker Los Angeles möjligheten att besöka "äventyrslandet" i verkligheten.

Prisexempel (Hyatt Regency):
Dubbelrum: från 940 kr per natt

Beverly Hills

Beverly Hills

Beverly Hills är en egen stad som ligger vid foten av Santa Monicas berg. En tur till Los Angeles utan att ha tagit en titt på stjärnornas bostäder, är en bristfällig tur.

Prisexempel (Crowne Plaza):
Dubbelrum: från 1.800 kr per natt

San Francisco

San Francisco

Ta det lugnt några dagar i San Fransisco och upplev stadens vackra hamnområde, cykla på den världsberömda Golden Gate bron eller ta en båttur ut till den fängslande ön Alcatraz.

Prisexempel (Hotel Serrano):
Dubbelrum: från 1.300 kr per natt

Fisherman's Wharf

San Francisco (Fisherman's Wharf)

Fisherman´s Wharf är ett område känt för sina historiska byggnader, delikata fisk- och skaldjursrestauranger och för shoppingen så väl som den trevliga atmosfären och de vackra vyerna över bukten. För att inte glömma sälkolonin som tagit Pier 39 i besittning. Härifrån tar du dig enkelt till centrum med spårvagn.

Prisexempel (Radisson Hotel Fishermans Wharf):
Dubbelrum: från 1.240 kr per natt

New York

New York

Staden som aldrig sover. Shoppa eller festa så länge du orkar, besök Frihetsgudinnan och Empire State Building, se en Broadwaymusikal eller prova av några världens bästa barer och restauranger. New York har allt du kan önska!

Prisexempel (Holiday Inn Midtown 57th Street):
Dubbelrum: från 2.100 kr per natt

Seattle

Seattle

Var sömnlös i Seattle! Besök flesta av stadens attraktioner så som Experience Music Project, Pike Place Market, operan och Seattle Center, där du hittar Seattle Space Needle. Här kan du även ägna dig åt shopping i världsklass.

Prisexempel (Warwick Seattle Hotel):
Dubbelrum: från 1.400 kr per natt

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor