Aitutaki

Många menar att Aitutaki är den vackraste ön i Stilla havet. En kolossalt stor lagun i blått och turkos, fylld med mängder av färgrika fiskar och omgiven av små holmar med kritvita stränder och vajande palmer. Ett besök till Cooköarna är inte komplett utan en tur till Aitutaki.

Här hittar du några exempel på dagsturer och utflykter som vi rekommenderar. Har du önskemål om att uppleva något som inte täcks av dessa turer, ta kontakt med oss!

   
Rarotonga Lagoon Cruise

One Foot Day Cruise

En härlig tur till otroligt vackra One Foot Island. Här kan du slappna av på den kritvita stranden, snorkla eller utforska den lilla ön. En dag i paradiset! Lunch är inkluderat.

Aitutaki

3 Island Cruise

En kryssning som tar dig med till tre olika små öar i Aitutakis vackra lagun. Snorkla vid korallerna på Maina Island och se var TV-serien Castaway spelades in. Lunch är inkluderat.

aitutaki_8

Titi-ai-Tonga Lagoon Cruise

Kanske den bästa kryssningen på Aitutaki som tar dig med till två vackra öar och ett perfekt ställe för snorkling. Njut av livet i vackra omgivningar och låt dig imponeras över Aitutakis otroliga lagun. Lunch är inkluderat.

aitutaki 3

Lagoon Lova

Upplev och njut av en av världens vackraste laguner på hen heldagstur ombord på båten ”Lagoon Lova” på Aitutaki. Tillbringa dagen med att snorkla och studera färgrika fiskar och koraller. Besök den berömda Honeymoon Island – en vit sandö som är hem från många fåglar. Lunch ingår och intas på One Foot Island som har fantastiska stränder. En oförglömlig dag som varmt rekommenderas.

Har du andra önskemål och vill uppleva något som inte ingår i dessa förslag, kontakta oss!

 

instagram logo fiji
Följ oss på Instagram: @Fijiresor