Utflykter

rarotonga 5Ska du besöka en eller flera öar i Söderhaveat, är det bra att planera lite på förhand. Då är du säker på att få ett ställe att bo och uppleva det bästa som platserna har att bjuda på. Dessutom är det ofta billigare att beställa på förhand. Vi har bra avtal med hotell och turarrangörer över hela Söderhavet, och våra samarbetspartners är de allra bästa för att du ska få ut så mycket som möjligt av upplevelserna.

På dessa sidor hittar du några exempel på dagsturer och utflykter som vi rekommenderar. Har du önskningar om att uppleva något som inte täcks av dessa, ta kontakt med oss!

rarotonga 1

Rarotonga

Rarotonga är den största av Cooköarna och här ligger också huvudstaden Avarua. Det är ingen stor ö, bara 32 km i omkrets, och det går bra att hyra en cykel eller en scooter för att följa huvudvägen runt ön.

Läs mer...

aitutaki 3

Aitutaki

Många menar att Aitutaki är den vackraste ön i Stilla havet. En kolossalt stor lagun i blått och turkos, fylld med mängder av färgrika fiskar och omgiven av små holmar med kritvita stränder och vajande palmer.

Läs mer...

Klicka för att se video (YouTube) från Cook Islands Dancing: